Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Flan de legume


9 răspunsuri la acest topic

#1 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 21 March 2012 - 06:28 PM

Pentru ca inspiratiunea mi-a venit citind reteta Rodicai ii daruiesc un em_new_15.gif

Ingrediente:
3 oua
150 g smantana acra cu 12% grasime
2-3 catei de usturoi
2 dovlecei
un fir de praz
jumatate de fenicul
jumatate ardei rosu
2 tije de telina
patrunjel verde
sare,piper

Dovleceii i-am dat pe razatoare cu tot cu coaja(au fost tineri),i-am sarat putin si i-am lasat cateva minute,apoi i-am stors de apa.Legumele(praz,ardei,tijele de telina,fenicul,patrunjel,usturoi) le-am tocat marunt la robot,apoi le-am amestecat cu dovlecelul scurs,ouale,smantana sarea si piperul.Am tapetat o tava cu hartie de copt si am rasturnat compozitia in ea.Am tinut la cuptor 30-45 minute pana se formeaza o crusta aramie.Este absolut delicioasa.Sa aveti pofta.

Miniaturi atașate

  • SDC10914.JPG


#2 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 21 March 2012 - 06:29 PM

si sectiunea delicioasa

Miniaturi atașate

  • SDC10916.JPG


#3 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 21 March 2012 - 06:32 PM

Cristinutzo, arata intr-un mare fel. Deja mi-e foame.

#4 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 21 March 2012 - 06:35 PM

QUOTE(cris31 @ Mar 21 2012, 06:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cristinutzo, arata intr-un mare fel. Deja mi-e foame.


Sa stii ca mai am o bucatica si cu mare drag o impart cu o bunicuta asa draguta ca tine em_new_59.gif

#5 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 21 March 2012 - 11:59 PM

CITAT(cristinutza29 @ Mar 21 2012, 04:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sa stii ca mai am o bucatica si cu mare drag o impart cu o bunicuta asa draguta ca tine em_new_59.gif

Cristinutzaaa , , grozav de bine arata !! felicitari !

#6 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 22 March 2012 - 08:36 AM

imi place reteta ca e cu multe legume
cred ca o s-o fac si eu in WE
em_new_15.gif
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#7 SEAndreea

SEAndreea

    Master of disaster

  • Membri
  • 4341 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 22 March 2012 - 09:59 AM

Super ideea de facut cu mai multe legume - deocamdata dovleceii sunt cam scumpi si oricum, mai multe legume inseamna mai multe vitamine, nu? D.gif
Cu dovleceii asa m-am gandit si eu sa facd ata viitoare, ca prin calire au scazut mult.

Multumim de idee groupwave.gif

#8 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 22 March 2012 - 11:36 AM

CITAT(SEAndreea @ Mar 22 2012, 07:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Super ideea de facut cu mai multe legume - deocamdata dovleceii sunt cam scumpi si oricum, mai multe legume inseamna mai multe vitamine, nu? D.gif

dovleceii cei mai ieftini i-am vazut la Auchan cu 6,5 lei/kg
eu de acolo iau de fiecare data
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#9 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 22 March 2012 - 03:48 PM

QUOTE(cristinutza29 @ Mar 21 2012, 06:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pentru ca inspiratiunea mi-a venit citind reteta Rodicai ii daruiesc un em_new_15.gif

cheekkiss.gif

QUOTE(SEAndreea @ Mar 22 2012, 09:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...si oricum, mai multe legume inseamna mai multe vitamine, nu? D.gif

Prin gatit, cat de multe legume ar fi, se distrug mare parte din nutrienţi.

#10 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 22 March 2012 - 07:34 PM

Fetelor multumesc pentru aprecieri insa meritul il are Rodica ca de nu era reteta ei nu aveam de unde ma inspira.Si da, e o delicosenie em_new_08.gif .Sper sa o incercati si voi si astept pareri.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi