Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Vargabeles


5 răspunsuri la acest topic

#1 LadybirdBeetle

LadybirdBeetle

    Bucataras

  • Membri
  • 55 posturi

Postat 29 September 2012 - 11:51 PM

Cum eu sunt clujeanca ,va prezint o delicatesa locala:
Ingrediente:
500gr branza de vaci
250gr taietei (din faina de migdale)
4 oua
100 gr unt
100 gr fructoza
200 gr smantana
50 gr caise hidratate in prealabil
esenta vanilie

Jumatate din cantitatea de fructoza se freaca cu untul si cu galbenusurile,se adauga si smantana ,pe urma caisele taiate marunt.SSCN2822.JPG
Albusurile se bat spuma cu fructoza ramasa,se adauga la compozitie si se omogenizeaza cu grija.SSCN2823.JPG
La final se pun si taieteii fierti (raciti),se amestecaSSCN2824.JPG
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se stropeste cu unt topit.SSCN2825.JPG
Se coace la 180de grade pana se rumeneste frumos,cam asa:SSCN2862.JPG
Se taie patrate mari si se serveste ca atare
SSCN2861.JPG
Pofta mare!

[/url]

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 30 September 2012 - 07:40 AM

Ooooooh ! Arata super !

Taieteii din ce fel de faina sunt facuti ? Musai trebuie adaugat si functie de asta, F1 sau F2 .

#3 LadybirdBeetle

LadybirdBeetle

    Bucataras

  • Membri
  • 55 posturi

Postat 30 September 2012 - 10:18 AM

QUOTE(Sheng @ Sep 30 2012, 05:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ooooooh ! Arata super !

Taieteii din ce fel de faina sunt facuti ? Musai trebuie adaugat si functie de asta, F1 sau F2 .



Taieteii sunt din faina de migdale.

[/url]

#4 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 11 April 2013 - 07:34 AM

fetelor, cine imi spune si mie cum se serveste reteta asta? e buna rece sau calda?

mersi
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#5 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 12 April 2013 - 03:31 PM

Eu cred ca merge foarte bine si rece D.gif dar cu siguranta calda e cel mai bine

#6 chincisan_42624

chincisan_42624

    micro Bucatar

  • Membri
  • 16 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tarnaveni-ro

Postat 10 April 2014 - 06:14 PM

CITAT(Sheng @ Apr 12 2013, 03:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu cred ca merge foarte bine si rece D.gif dar cu siguranta calda e cel mai bine

Ca o gluma, se vede ca nu sunteți din Ardeal , e cea mai buna prăjitura oricum, calda, rece da de-obicei nu ajunge sa fie mâncata calda, dar nu-i bai 😃, e buna si rece ! ( bai pe aredeleneste - supărare 😄)




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi