Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Inele de ceapa


3 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 01 October 2012 - 08:39 AM

Am plecat de la reteta de aici:
http://www.culinar.r...apa/64/4/25694/

Am folosit ca ingrediente:

2 cepe
2 oua
100 gr. tarate de ovaz
2 linguri faina de grau macinis integral
sare, piper, oregano, patrunjel uscat
ulei

Am curatat cepele si le-am taiat felii de aproximativ 1 cm. Am separat “inelele” mai mari.

Miniaturi atașate

  • Picture_306.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 01 October 2012 - 08:40 AM

Separat am batut cele 2 oua impreuna cu condimentele. Inelele de ceapa le-am trecut intai prin ou, apoi prin taratele de ovaz amestecate cu faina.

Miniaturi atașate

  • Picture_307.jpg


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 01 October 2012 - 08:40 AM

Le-am prajit in baie de ulei pana s-au rumenit.

Miniaturi atașate

  • Picture_309.jpg


#4 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 01 October 2012 - 08:41 AM

Nici nu am cuvinte sa va spun de gustoase sunt, desi auzisem ca sunt bune, gustul lor m-a luat prin surprindere.

Miniaturi atașate

  • Picture_312.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi