Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Anghinare umpluta


4 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 29 October 2012 - 09:27 AM

Anghinare umpluta

Pentru 2 portii am folosit ca ingrediente:


1 bucata anghinare (IG = 20)

Pentru compozitia de carne tocata:
150 gr. carne tocata (am folosit amestec porc/vita)
1 ceapa mica
1 ardei mic
1 ou
1 lingura linte rosie
sare, piper, oregano, patrunjel uscat

2 rosii, 2 cepe, 2 ardei si o vanata

Am curatat anghinarea (am eliminat foile exterioare, am taiat varful, am curatam codita de coaja, am taiat anginarea in doua pe lungime si am curatat foarte bine puful din interior), am spalat-o si am umplut-o cu compozitia de carne tocata.
Bucatile de anghinare umpluta le-am pus intr-o tava alaturi de celelalte legume si am umplut tava cu apa pana la nivelul umpluturii.

Miniaturi atașate

  • Picture_371.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 29 October 2012 - 09:30 AM

Din pacate pana a fost gata s-a intunecat si lumina nu a mai fost buna, asa ca pozele nu sunt foarte clare.

Miniaturi atașate

  • Picture_373.jpg


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 29 October 2012 - 09:31 AM

Si sectiunea.

Miniaturi atașate

  • Picture_379.jpg


#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 29 October 2012 - 03:11 PM

Ce bine arataaaaa em_new_08.gif

#5 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 29 October 2012 - 03:26 PM

Multumesc, este si foarte gustoasa. Iar despre anghinare am citit numai de bine.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi