Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Briose de post


1 răspunsuri la acest topic

#1 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 115 posturi

Postat 14 November 2012 - 10:48 PM

BRIOSE DE POST (F1)

M-am inspirat de aici: XXX

Ingrediente:

275 ml apa calda
60g cacao
(eu am pus pudra de roscove)
150g fructoza
1 plic praf copt
265 g faina integrala grau+tarate de ovaz (50:50)
, cred ca se poate inlocui si cu pudra de migdale, dar voi reveni cu cantitatea cand le voi executa data viitoare
150ml ulei
esenta de vanilie
sare
fructe uscate taiate feliute
(eu am folosit caise deshidratate)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate: fainaintegrala +tarate, fructoza, cacao(pudra de roscove), sare, praf de copt peste care adaugam apa usor incalzita si omogenizam.
Se adauga uleiul, esenta de vanilie si fructele taiate(eu am pus doi pumni de fructe taiate in compozitie si un pumn l-am oprit pentru decor).
Compozitia am turnat-o in 12 forme de briose (am umplut cam 3/4 din forma cu compozitie), apoi se presara si restul de fructe si se coace la 200-220 grade timp de 20-25 min.
Se face obligatoriu proba cu scobitoarea.
Am folosit 12 forme de briose din acelea mari!!!

Cu fotografii voi reveni curand sper sa reusesc sa le descarc de pe mobil!!!!!!!!





#2 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 115 posturi

Postat 29 January 2013 - 02:06 PM

Si acum sa va arat si dovada muncii mele!!14112012058.jpg
Dupa coacere si sectiunea!!14112012059.jpg Sper ca rezultatul sa fi meritat aceasta asteptare a postarii fotografiilor!!!!!

Editat de adry.b30, 29 January 2013 - 02:08 PM.






Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi