Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Drob de ciuperci


3 răspunsuri la acest topic

#1 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 115 posturi

Postat 24 November 2012 - 08:47 PM

DROB DE CIUPERCI

- se toaca marunt doua cepe albe mai mari (sau 1 legatura ceapa verde+1 ceapa alba), 2 catei de usturoi si 600 g ciuperci champignon proaspete
- se calesc ciupercile, ceapa si usturoiul pana scade toata zeama lasata de ciuperci.
- se separa 4 oua, albusurile se bat spuma
- dupa ce s-a racit compozitia de ciuperci se amesteca cu galbanesurile(4), 3 linguri de tarate, 3 linguri faina integrala, cateva fire de patrunjel, marar, gogosar rosu murat(doar pentru culoare)-optional, sare, piper si albusurile spuma
- se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in doua tavi de chec!!)
- se bate bine un ou si se uniformizeaza peste compozitia din ambele tavi
- se da la cuptor pentru aprox 30 min/ 200grade(obligatoriu testul cu sconitoarea)
- se scoate, se lasa sa se raceasca si se serveste ca aperitiv, cu kefir, etc.
- se pastreaza la frigider timp destul de lung
- Incerc sa revin cu poze, dar nu am rezolvat inca treaba cu telefonul!




#2 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 115 posturi

Postat 29 January 2013 - 02:20 PM

Am revenit cu fotografia:
20112012060.jpg



#3 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 30 January 2013 - 06:17 PM

si sectiunea?
sunt cu okii pe voi!

#4 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 115 posturi

Postat 30 January 2013 - 07:20 PM

CITAT(ralesu @ Jan 30 2013, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
si sectiunea?

Cu sectiunea nu am mai ajuns sa fac foto ...din cauza de musafiri...poate data viitoare cand il voi mai face!!!!! D.gif

Editat de adry.b30, 30 January 2013 - 07:24 PM.






Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi