Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Pasta / pateu de linte


1 răspunsuri la acest topic

#1 tucuras10

tucuras10

    Bucataras

  • Membri
  • 111 posturi

Postat 18 November 2012 - 04:36 PM

Pasta / pateu de linte

buna fetelor
azi mi-am dorit sa fac linte(n-am mancat in viata mea), m-am uitat pe la retetarul vostru si am facut asa:
* am pus lintea in apa rece cu dublu cant de apa si trei catei de usturoi.
* Le-am lasat la fiert si am cam uitat (citisem ca vreo 2 ore) dar n-a trecut nici jumatate de ora ...., m-am uitat la ea si era un dezastru, se zdrobise si mai avea un minut sa se prinda de fund si sa se arda;ca sa n- o arunc m-am gandit s-o fac un fel de fasole frecata, asa ca
* am luat o tigaie ,am pus putin ulei , am calit o ceapa, o lingura pasta de ardei ,
* cand au fost calite am turnat pasta de linte peste ele,
* am zdrobit trei catei de usturoi, sare, piper si inca putina apa.
* Am mixat totul cu blender-ul si gata.

A iesit o minunatie de "linte frecata", acum sper ca e si F1;am mancat-o cu varza murata.
Daca credeti ca e ok puteti s-o treceti la retete, eu nu ma stiu....

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 18 November 2012 - 08:43 PM

QUOTE(tucuras10 @ Nov 18 2012, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
nu mi-ai spus nimic despre linte, era ok?

Da , a fost F1. Lintea are IG mic (<35), ca si usturoiul, ceapa si ardeiul

Inca ceva : lasa lintea in apa rece sa stea niste ore bune, chiar de seara pana a doua zi cand o gatesti



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi