Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Cornulete branza/bucati de cacao sau nuci


5 răspunsuri la acest topic

#1 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 06 February 2013 - 08:56 PM

cornulete cu branza/bucati de cacao sau nuci

pt aluat am folosit:
faina orz+faina de naut macinat de mine
sare
unt ghee
1 ou

am impartit aluatul in 3: o parte am amestecat-o cu branza si seminte de chimen si am facut cornulete sarate
o parte am amestecat-o cu xylitol si cu nuci si restul cu xylitol si bucati de cacao (cacao nibs)

Imagini atașate

  • Cornulete_cu_nuci.JPG
  • Cornulete_cu_bucati_de_cacao.JPG
  • Cornulete_cu_branza.JPG

Editat de Oskkar, 06 February 2013 - 09:11 PM.

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#2 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 06 February 2013 - 09:24 PM


Oskkar orzul era hulled sau pearl? Ig ul e diferit pentru fiecare.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#3 leylaluly

leylaluly

    Captain Cook

  • Membri
  • 231 posturi

Postat 07 February 2013 - 12:55 PM

QUOTE(Oskkar @ Feb 6 2013, 06:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
cornulete cu branza/bucati de cacao sau nuci

pt aluat am folosit:
faina orz+faina de naut macinat de mine
sare
unt ghee
1 ou

am impartit aluatul in 3: o parte am amestecat-o cu branza si seminte de chimen si am facut cornulete sarate
o parte am amestecat-o cu xylitol si cu nuci si restul cu xylitol si bucati de cacao (cacao nibs)


Oskar felicitari pentru primele sarmalute.Important e ca sunt bune.Cat despre cornulete,ce sa zic,arata minunat!



#4 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 08 February 2013 - 04:31 PM

Rodica, acum am sesizat ca ai pus reteta in topic separat, multumesc em_new_15.gif

M_Rules am folosit faina integrala de orz
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#5 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 08 February 2013 - 11:50 PM

Foarte faine cornurile Oskar em_new_15.gif
Faina de orz e rasnita de tine sau e cumparata ? multumesc anticipat ( am vazut ca ai scris mai sus ca e facuta de tine faina , dar doream sa detalii ...cum ai facut faina
edit: ca sa fiu mai explicita , ai lasat la germinat cum obisnuiesti sau ai rasnit pur si simplu orzul si nautul , ptr ca nautul imi sparge rasnita si tot nu o pot macina em_new_05.gif multumesc mult

Editat de valery, 08 February 2013 - 11:54 PM.


#6 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 09 February 2013 - 08:23 AM

CITAT(valery @ Feb 8 2013, 11:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte faine cornurile Oskar em_new_15.gif
Faina de orz e rasnita de tine sau e cumparata ? multumesc anticipat ( am vazut ca ai scris mai sus ca e facuta de tine faina , dar doream sa detalii ...cum ai facut faina
edit: ca sa fiu mai explicita , ai lasat la germinat cum obisnuiesti sau ai rasnit pur si simplu orzul si nautul , ptr ca nautul imi sparge rasnita si tot nu o pot macina em_new_05.gif multumesc mult

mersi valery

am folosit faina integrala de orz cumparata;

doar nautul l-am germinat, l-am fiert si cat a fost fierbinte l-am maruntit la robot (cu cat e mai fierbinte cu atat se marunteste mai fin)


"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi