Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Placinta sarata cu iaurt, cascaval si telemea


2 răspunsuri la acest topic

#1 cerra

cerra

    Master of disaster

  • Membri
  • 4025 posturi
  • Gender:Female
  • Location:timisoara

Postat 22 February 2013 - 11:31 PM

Placinta sarata cu iaurt,cascaval si telemea


Ingrediente:

burger 21%

300gr iaurt

300gr smantana

4 oua intregi

sare

100gr telemea grasa de oi rasa

150gr cascaval ras

ulei ptr uns tava

tava 30cm/20cm


Mod de preparare”

Se bat ouale cu iaurtul, smantana, sarea, se unge tava cu ulei, se aranjeaza burgerii pe fundul tavii si pe lateral(se rup cam in jumatate pe lungimea lor)se presara cascaval ras
Se pune crema de iaurt jumatate din cantitate,cascaval, telemea si se acopera cu alt rand de burgeri , peste care se toarna cantitatea ramasa crema de iaurt , cascavalul si telemeaua ramasa.

Se pune in cuptorul preincalzit la 170 grade ptr 1h.

Merge foarte bine cu o salata de rucola cu lamaie si putin ulei de masline.


img_3479_small.jpg

#2 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 23 February 2013 - 10:28 AM

Suna foarte apetisant, am de toate dar eu cam evit branzeturile si lactatele grase, dar tot imi face pofta, cine stie cand o sa am curaj s-o incerc...

#3 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 24 February 2013 - 12:45 AM

Hmmm , arata delicios !!! Cerra em_new_15.gif
ptr branzarese este greu sa vada astfel de imagini ...



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi