Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Ciocolata de avocado


1 răspunsuri la acest topic

#1 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 19 March 2013 - 05:49 PM

Fete dragi va recomand cu cea mai mare caldura sa faceti acest dulce postat de adrianae aici
L-am facut si eu imediat dupa ce l-a postat si ....am uitat de el, din pacate

Ciocolata de avocado

QUOTE(adrianae @ Mar 24 2011, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Aa, si era sa uit: azi am facut si eu ciocolata de avocado, nu am avut ulei de palmier, insa a mers si-asa:
avocado,
fulgi de cocos,
pudra de roscove
(imi place mai mult decat cacao),
migdale maruntite,
extract de stevia
(un indulcitor natural),
toate la blender si tinute la congelator pana s-a intarit, apoi un sfert de ora afara inainte de servire. Foarte bun, sanatos si satios, nu ca dupa o ciocolata obisnuita care-ti ridica glicemia si foamea pana-n cer :)
Si arata si apetisant.

ciocolata_de_avocado.jpg


#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 20 March 2013 - 10:08 PM

QUOTE(leylaluly @ Mar 19 2013, 07:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata foarte apetisant dar cred ca trebuie sa excludem fulgii de cocos din reteta ca altfel e de F2,nu?

Au schimbat IG-ul in tabelele oficiale D.gif

avocado IG = 10
migdale IG = 15
cocos IG = 35 (laptele de cocos are IG = 40)
pudra de roscove IG = 15

Avand IG-urile atat de mici suporta grasimea din avocado, migdale, cocos



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi