Sari la conținut

Poză

Retete Montignac : Nutella


11 răspunsuri la acest topic

#1 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 06 August 2013 - 11:57 PM

Ingrediente :

200 ml smantana dulce
1 ciocolata (100 gr) 81%
1 lingura de alune (de padure) crude macinate
fructoza dupa gust



Smantana dulce am turnat-o intr-o oala si am pus-o pe foc mic sa se incalzeasca ,adaugand ciocolata rupta bucati si amestecand usor pana aceasta se va topi ,apoi se da deoparte. Grija mare sa nu fiarba sau sa se incalzeasca prea tare !

1.JPG

Am adaugat alunele macinate la rasnita de cafea si o lingura rasa de fructoza.

2.JPG

Se toarna in borcane si dupa ce s-a racorit se da la rece . Se poate pastra pana la o saptamana .

A doua zi am scos borcanul de la frigider, consistenta era tare ,ca la Nutella adevarata (aia care face burta, celulita si colacei) tinuta la frigider.
L-am lasat vreo 15 min pe masa ,apoi am bagat lingurita in borcan ca nu mai rezistam tongue.gif

5.JPG

Era atat de moale,pufoasa si foarte usoara !!!!

6.JPG

Foarte gustoasa si se prepara foarte rapid ,



#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 07 August 2013 - 06:55 AM

Super reteta, multumim mult.

#3 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 07 August 2013 - 09:50 AM

Cu placere !
Eu am umplut clatite cu Nutella asta pufoasa , portofele si niste fursecuri .
Eu sunt fan Nutella si cum ma abtin de la cea din comert ,fac varianta asta sanatoasa .

#4 obanceacristina

obanceacristina

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 04 September 2013 - 03:02 PM

CITAT(Malak @ Aug 6 2013, 09:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ingrediente :

200 ml smantana dulce
1 ciocolata (100 gr) 81%
1 lingura de alune (de padure) crude macinate
fructoza dupa gust

Smantana dulce am turnat-o intr-o oala si am pus-o pe foc mic sa se incalzeasca ,adaugand ciocolata rupta bucati si amestecand usor pana aceasta se va topi ,apoi se da deoparte. Grija mare sa nu fiarba sau sa se incalzeasca prea tare !



Iti multumesc din suflet pentru aceasta reteta. E minunataaaa! Am mai incercat eu nutella dar nu mi-a iesit. E perfecta pentru montignac. Multumesc !!!


07.01.2014 - 63 kg
tinta - 55 kg

#5 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 05 September 2013 - 01:55 PM

Cu placere Cristina !


Succes si te astept sa-mi scrii daca ti-a iesit sau daca a fost pe gustul tau !

#6 obanceacristina

obanceacristina

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 05 September 2013 - 07:36 PM

CITAT(Malak @ Sep 5 2013, 11:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Cu placere Cristina !
Succes si te astept sa-mi scrii daca ti-a iesit sau daca a fost pe gustul tau !


Pai tocmai de aceea scriam, ca am facut, mi-a iesit si mi-a placut. E superrrrr! Si cand ma gandesc cat e de sanatoasa... fata de cea din comert, imi vine sa o mananc toata.
Multumesc inca o data!!!


07.01.2014 - 63 kg
tinta - 55 kg

#7 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 06 September 2013 - 02:37 PM

Ahaaa,acum inteleg !

Ma bucur ca ti-a placut , uneori in week-end eu bag cate jumatate de reteta ,se face imediat si e tare gustoasa.
Sa nu-ti spun ce dementiala e daca pui o esenta de rom aaawwwwwwww



#8 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 04 October 2013 - 02:28 PM

Este a "n"-spea oara cand o fac dar numai la inceput am facut-o in borcan. Am modificat-o pentru ca gaseam mereu borcanul gol em_new_24.gif
I-am schimbat putin consistenta/cantitatile si am transformat-o intr-un fel de ciocolata (mai moale) cu rom si alune de padure (rumenite oleaca in cuptor, rasnite mare ) Nici asa nu dureaza mai mult ca se incepe prin "ajustarea" marginilor ...
Asta mai este azi ca sa-ti pot arata isprava mea.
em_new_59.gif em_new_15.gif

Nutella__mic.jpg

#9 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 05 October 2013 - 08:25 PM

Vai cum arata. Trebuie musai facuta, ca e sanatoasa si pentru cei ce chibiteaza pe langa Monti.

#10 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 05 October 2013 - 11:45 PM

Sheng ,aoleu ce-mi faci acum in miez de noapte? Ma apuca poftele si de vreo 3 zile nu am mancat nimic dulce .
La mine e invers, la borcan ma tine mai mult ca asa ung o clatita ,ba umplu un portofel ,dar asa taiata bucati o fac praf in 2 zile !!!
Eu as face-o ca tine ,dar in forma de praline ,sa mananc cu portia si in loc de alune as adauga afine uscate tongue.gif imi placea mie odata ciocolata cu stafide si alune , asa ca le pot inlocui usor ca nu sunt permise (stafidele) .

Julix, n-ai sa regreti daca incerci reteta !

#11 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 06 October 2013 - 07:50 AM

QUOTE(julix_2007 @ Oct 5 2013, 09:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Vai cum arata. Trebuie musai facuta, ca e sanatoasa si pentru cei ce chibiteaza pe langa Monti.

Ce placere sa reapari pe la ....dulciuri ... em_new_59.gif Tot chibit ? D.gif

QUOTE(Malak @ Oct 6 2013, 12:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu as face-o ca tine ,dar in forma de praline ,sa mananc cu portia si in loc de alune as adauga afine uscate tongue.gif imi placea mie odata ciocolata cu stafide si alune , asa ca le pot inlocui usor ca nu sunt permise (stafidele) .

Ia uite-te tu si la reteta asta iar pe pagina 2 ai jaouia

#12 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 07 October 2013 - 04:42 PM

CITAT(Sheng @ Oct 6 2013, 08:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce placere sa reapari pe la ....dulciuri ... em_new_59.gif Tot chibit ? D.gif
Ia uite-te tu si la reteta asta iar pe pagina 2 ai jaouia



Pai tot chibit, ca mi-a interzis doctorul Dukan sa mananc, nu mi-a interzis sa privesc, sa balesc si sa chibitez. Ma gandesc cum sa dukanesc reteta asta. Ca abia sunt la croaziera. care la mine e lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de nu se mai termina. In rest, fac pentru altii dulciuri normale si fug cat ma tin picioarele.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi