Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Halva


2 răspunsuri la acest topic

#1 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 30 October 2013 - 08:21 AM

halva

Pt 2 persoane am pus 2 linguri de tahini, 30 gr fulgi cocos, 20 gr seminte chia, 50 gr seminte canepa, nucsoara, scortisoara, indulcitor dupa gust.

Am pregatit "crema" de tahini cu apa amestecand pana se obtine o compozitie ca de maioneza. (Rodica explica aici cum e cu apa si tahini.) Apoi am adaugat restul ingredientelor. Am pus compozitia intr-o forma si am lasat-o peste noapte la frigider.

Am presarat deasupra pudra de roscove si am servit D.gif

reteta este de F2

Imagini atașate

  • DSCF9306.JPG
  • DSCF9316.JPG
  • DSCF9321.JPG

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#2 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 01 November 2013 - 04:37 PM

Arata super bine ,dar pana la F2 ramane doar sa privesc :)

Ce consistenta are ? Molcuta ?

#3 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 03 November 2013 - 07:46 PM

mersi Malak

consistenta difera in functie de cata apa pui in tahini; eu sincer pun apa din ochi, daca am scapat prea multa, compensez cu fulgi de cocos care absorb mult si raipd; apoi cu cat sta mai mult la frigider cu atat se intareste mai mult;

merg facute si bilute, date prin fulgi de cocos, gen bomboanele Raffaelo
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi