Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Crutoane (F1) pentru ciorba/supa


1 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 15 July 2014 - 07:47 AM

QUOTE(Sheng @ Jul 14 2014, 01:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Din le-ai facut ?


Crutoane (F1) pregatite pentru o ciorba de varza acra.

Am facut o compozitie din:

2 oua
1 cana chefir
3 cani apa
250 gr. tarate grau
50 gr. tarate ovaz
200 gr. faina de grau macinis integral
1 lingurita rasa de sare
1 praf copt

Am lasat compozitia sa fie mai fluida, putin mai legata ca cea de chec si am turnat-o in tava tapetata cu hartie de copt.

Am lasat-o la cuptor la 200 gr. aprox. 30-40 minute.

Cand s-a racit am taiat-o bucati. O parte din ea am transformat-o in friganele.

Cealalta parte am tocat-o in bucati mici pe care le-am pus in tava pe hartie de copt, le-am stropit cu putin ulei de masline si cimbru.
Crutoanele le-am mai lasat 10 min in cuptorul incins pana s-au uscat.

Pun o poze cu crutoanele abia scoase din cuptor. Prima poza este facuta inainte de a le baga la cuptor.

Adeje_post_234913_1405323608_thumb.jpg rsz_20140713_114515.jpg

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 15 July 2014 - 03:49 PM

Multumesc Adeje floare.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi