Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Shakshuka


4 răspunsuri la acest topic

#1 2ut

2ut

    Big Chef

  • Membri
  • 972 posturi

Postat 05 March 2015 - 12:36 PM

QUOTE(Sheng @ Mar 5 2015, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Unde, unde ? Da-ne si noua un link, pls smile.gif nu-mi amintesc ...


n-am link, nu stiu daca a pus-o si aici, dar nu e mare filozofie
se prajeste putin o lingurita buna de chimen, apoi se adauga 2 cepe rosii taiate pestisori, 3 ardei (verzi, galbeni, rosii, de care vreti), tot asa, fasii, se lasa un pic sa se inmoaie si apoi se adauga 3-4 rosii felii, sare, piper, sofran, chili, aici e dupa imaginatie; se adauga ouale (eu pun 4, pentru 2 portii)intregi, ca pentru oua ochiuri si se lasa cu capac pana sunt facute, dupa placul fiecaruia
atata tot, rapid, simplu si bunut tare

Am gasit si o poza mai veche, doar ca era cam intuneric

2ut.jpg



#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 05 March 2015 - 04:51 PM

Aaaa, am inteles multumesc, deci ochiuri pe legume condimentate D.gif

P.S - am cautat pe net si am gasit filmuletul asta. Ouale tale arata mai bine decat ale lor D.gif



#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 06 March 2015 - 10:59 AM

Va multumesc mult pentru reteta arata super.

#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 06 March 2015 - 12:41 PM

Ai vazut ca ti-am "luminat" putin poza ?

#5 2ut

2ut

    Big Chef

  • Membri
  • 972 posturi

Postat 06 March 2015 - 02:02 PM

 

Ai vazut ca ti-am "luminat" putin poza ?

 

 

Daca tot m-am plans de intuneric...e mult mai frumoasa asa, multumesc.







Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi