Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Rulada de spanac cu branza


2 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 26 May 2015 - 07:40 AM

QUOTE(Sheng @ May 25 2015, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Poate-mi spui cum ai facut ...Mi se pare mult mai complicata chestia chin.gif



Sheng este foarte simplu de facut rulada de spanac cu branza.

Am facut o compozitie mai pastoasa din :
600 gr. spanac fiert (nu l-am scurs foarte tare),
4 oua,
sare, piper
faina monti
.

Am turnat compozitia in tava de aragaz peste hartia de copt (nu pana la margini, am lasat cam 2-3 cm pana la margine). Compozitia fiind mai densa am putut sa o modelez cu mana.
Am lasat la cuptor 20 minute la 170 grade.
In timpul asta am facut compozitia de branza asemanatoare cu cea de la bomboanele aperitiv (telemea, branza burduf, unt si putina crema Philadelphia).
Am testat blatul de spanac cu scobitoarea si cand a fost gata am scos tava, am lasat un pic sa se raceasca apoi am scos blatul din tava si l-am lasat putin sa se raceasca mai mult pe un tocator.
Cand era caldut am pus compozitia de branza peste, am rulat, am pus rulada in folie alimentara si am dat la frigider. Se taie frumos, este foarte frageda si dupa cateva zile de stat la frigider.

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 26 May 2015 - 08:21 AM

Multumesc em_new_59.gif
Pare simplu...o sa o fac precis smile.gif

#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 26 May 2015 - 08:45 AM

Chiar este simplu de facut Sheng, iti spun sigur si eu nu sunt mare priceputa la rulade.

Blatul este maleabil si se roteste usor. Se pune compozitia de branza pe partea blatului care este mata, partea lucioasa se lasa pentru exterior, are un aspect mai frumos.

Atasez poza cu rulada (mezelurile din dreapta nu sunt monti, au zaharuri).

 

 

rsz_20150523_160038.jpg





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi