Sari la conținut

Poză

"PRAF DE ZINE "


100 răspunsuri la acest topic

#1 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 02:42 PM

Acum cind am pasit in cea mai frumoasa luna din an fiind numita si ''luna cadourilor''vreau sa va fac un cadou asa virtual de care cred ca o sa va bucurati .,Nu-i asa greu de facut e extraordinar de simplu ,sint fata buna nu va chinui ,dar are un efect extraordiner presurat pe tort .Totul e comestibil si la indemina oricui.

Editat de FLOARE DE COLT 5, 04 December 2008 - 10:30 PM.


#2 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 02:56 PM

Si acum reteta :un albus de ou batut cu furculita dar ATENTIE nu sa faca spuma numai sa se dezlege .Apoi punem putina gelatina cam cit am lua cu trei degete (nu mai multa ca se face albusul gel )se pune la hidratat in 2 sau 3 lingurite de apa si se lasa 30 minute .Punem gelatina la dizolvatla micrownde sau pe apa calda dar sa fie dizolvata complet si se toarna in albus .Pe o bucata de sticla (cum ar fi de giam )se intinde cu un penson in strat nu prea gros dar nici prea subtire.

Miniaturi atașate

  • 2cv9H2888366_02_1_.jpg


#3 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 03:10 PM

Nu va speriati ,am pus colorant rosu pentru a va arata grosimia stratului de albus .Se lasa asa la temperatura camerei sau linga o sursa de caldura cam 12 ore .Sa n-ul puneti la cuptor ca se albeste si isi pierde luciul .dupa uscare se rade de pe sticla cu un cutitas .Se pastreaza intr-un recipien bine inchis ferit de umezeala.Sclipiciul rezultat se pudreaza pe tort su decoruri dupa ce acestea sau uscat .Acum daca apar nelamuriri astept intrebari .asa arata produsul rezultat

Miniaturi atașate

  • OspgLP871376_02_1_.jpg
  • zR9E4M929980_02_1_.jpg

Editat de FLOARE DE COLT 5, 03 December 2008 - 03:22 PM.


#4 simonique

simonique

    Big Chef

  • Membri
  • 612 posturi

Postat 03 December 2008 - 03:22 PM

wooow, cat de tare!!! Super inventiva, eu personal iti multumesc muuuult de tot!!!!

#5 Edith

Edith

    Big Chef

  • Membri
  • 690 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 03 December 2008 - 03:25 PM

Foarte fain! smile.gif

#6 Boariu Iuliana

Boariu Iuliana

    departe ff departe

  • Membri
  • 1227 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Medias -now Ireland

Postat 03 December 2008 - 03:29 PM

Frumos frumos.n-am sticla dar nici nu m-a gindit ca poate fi ceva asa de simplu de facut.bine de stiut.merci pupic.gif

#7 Anomiss

Anomiss

    Master of disaster

  • Membri
  • 4368 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Micul Paris

Postat 03 December 2008 - 03:30 PM

extraordinar! am ramas muta, te-as propune la cea mai spectaculoasa descoperire anul asta pe culi! multumesc pt impartasirea retetei!
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!

#8 Minodora

Minodora

    Master of disaster

  • Membri
  • 2122 posturi
  • Location:in fata ochilor tai

Postat 03 December 2008 - 04:01 PM

Foarte faina si interesanta reteta dar am o intrebare: daca suprafata e uscata, mai sta lipit praful de ea?
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends. "
Martin Luther King, Jr.

#9 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 04:11 PM

CITAT(Minodora @ Dec 3 2008, 04:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte faina si interesanta reteta dar am o intrebare: daca suprafata e uscata, mai sta lipit praful de ea?

da sta lipit ca e fin.

#10 lissa

lissa

    Master of disaster

  • Membri
  • 2076 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 03 December 2008 - 04:14 PM

Multumesc si eu pentru reteta Floare pupic.gif e foarte interesanta.

#11 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 04:14 PM

CITAT(Anomiss @ Dec 3 2008, 03:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
extraordinar! am ramas muta, te-as propune la cea mai spectaculoasa descoperire anul asta pe culi! multumesc pt impartasirea retetei!

da asa ar trebui ca reteta imi apartine ,muuuuulte oua am stricat pina mi-a esit biggrin.gif (observi ce modesta sint ?)

Editat de FLOARE DE COLT 5, 05 December 2008 - 03:26 PM.


#12 Daniela 69

Daniela 69

    Captain Cook

  • Membri
  • 401 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 03 December 2008 - 04:24 PM

In lumea asta plina de rautate si egoism, raman uimita cand vad atata bunatate la voi prietenele mele de pe Culinar! Multumin din suflet Floare de Colt icon_love.gif

Editat de DANA BALAN 23553, 03 December 2008 - 04:26 PM.


#13 alina-lili

alina-lili

    Fluturella culinarella

  • Membri
  • 3115 posturi
  • Gender:Female
  • Location:...noi

Postat 03 December 2008 - 08:24 PM

icon_eek.gif moa.....nu mi-as fi imaginat never asa ceva... floare.gif
interesanta de tot "reteta" de praf sclipicios, cu siguranta se va face! tongue.gif

#14 diamond

diamond

    abcd...urs!

  • Membri
  • 4041 posturi
  • Gender:Female
  • Location:...pana la...

Postat 03 December 2008 - 09:08 PM

moaaama... ce faina e ideea asta... floare.gif

vreau sa te intreb, praful se dizolva daca il presar pe tort?

#15 vasil_39544

vasil_39544

    Master of disaster

  • Membri
  • 4439 posturi
  • Gender:Female
  • Location:undeva prin Nord-Vest..

Postat 03 December 2008 - 09:14 PM

Floare de Colt, multumim frumos de reteta! Esti extraordinara! pupic.gif
Mami de



si


#16 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 09:51 PM

CITAT(diamond_girl @ Dec 3 2008, 09:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
moaaama... ce faina e ideea asta... floare.gif

vreau sa te intreb, praful se dizolva daca il presar pe tort?

da se dizolva daca il presaripe torturi ornate cu frisca sau crema .Merge numai pe torturi imbracate in pasta de zahar sau pasta de lapte praf

#17 cris69

cris69

    Master of disaster

  • Membri
  • 3143 posturi
  • Gender:Female
  • Location:de pe aici de aproape
  • Interests:tricotaje, croitorie, bricolaje, lectura

Postat 03 December 2008 - 10:07 PM

felicitari. ce sa mai zic am ramas muta de uimire. am rugaminte la tine daca iti mai fata mintea pui da-mi si mie unul rolleyes.gif esti de nota zece.te pup.

#18 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 10:16 PM


multumesc mult la toate fetele pentru aprecieri ,nu era pacat sa nu impartasesc cu voi aceasta descoperire? rolleyes.gif

#19 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 03 December 2008 - 10:41 PM

Deci aia rosie care e pe sticla cind o razi cu cutitasul iese un praf rosu, iar cel galben din poze e obtinut din albus simplu necolorat?

#20 FLOARE DE COLT 5

FLOARE DE COLT 5

    Captain Cook

  • Membri
  • 363 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:ARTA CULINARA_MUZICA BUNA_TEATRU_FLORILE....TOT CE E FRUMOS

Postat 03 December 2008 - 10:46 PM

CITAT(Adriana Nicoleta @ Dec 3 2008, 10:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Deci aia rosie care e pe sticla cind o razi cu cutitasul iese un praf rosu, iar cel galben din poze e obtinut din albus simplu necolorat?

Da acesta alb e din albus necolorat .Dar ce am omis sa spun ca pe ornamentele colorate e numaidecit sa se aplice praful la culoare cu ornamentul ca am pus eu alb pe trandafiri rosii si nu a dat bine deloc



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi