Sari la conținut

Poză

Gogosi


13 răspunsuri la acest topic

#1 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 23 April 2004 - 01:08 PM

buna fetelor.cine-mi poate da si mie o reteta de gogosi buni .eu am facut odata insa mi-au iesit goi fara miez inauntru.multumiri anticipate
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#2 MC

MC

    Membru de onoare

  • Membri de onoare
  • 4367 posturi
  • Location:In afara Romaniei
  • Interests:muzica, arta, computer, bucatarie

Postat 23 April 2004 - 08:46 PM

reteta de gogosi de pe culinar este foarte buna. mie mi-au iesit bune folosind reteta originala(3 galbenusuri si daca mai este nevoie mai adaugi putina faina in plus de cit este indicat in reteta, de asta iti dai seama cind framinti aluatul).
succes!
http://www.culinar.r...unt=&records=19
[addsig]
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you."
William Arthur Ward



#3 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 23 April 2004 - 08:59 PM

o.k. am s-o incerc insa luni ca acum am facut-o pe cea cu branza si mi-au iesit toate goale de zici ca le-am bagat aer cu pompa
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#4 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 26 April 2004 - 05:15 PM

am facut astazi reteta si au iesit bine.cred ca greseala mea era ca faceam foaia prea subtire
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#5 MC

MC

    Membru de onoare

  • Membri de onoare
  • 4367 posturi
  • Location:In afara Romaniei
  • Interests:muzica, arta, computer, bucatarie

Postat 26 April 2004 - 06:03 PM

ma bucur ca ti-au reusit. poti sa le umpli si cu gem sau brinza daca-ti plac,lipind rondele de aluat cite doua, in mijloc, punind o lingurita de umplutura si prajindu-le in baie de ulei, la foc mediu-mare.
[addsig]
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you."
William Arthur Ward



#6 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 28 April 2004 - 12:54 PM

mmmm...,sigur ca-mi plac umplute.o sa-ncerc,merci
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#7 sella

sella

    Captain Cook

  • Membri
  • 229 posturi
  • Location:In your dreams
  • Interests:Fata cu ochii verzi!

Postat 04 May 2004 - 09:33 AM

buna all,ott nu ai incercat sa faci aceste gogosi sunt foarte curioasa cum ti-au iesit ca vreau sa fac si eu umplute cu gem dar de cite ori am incercat sa fac cu gem intodeauna sau desfacut,poate asta e o reteta mai buna ca a mea si nu se desfac...astept sa vad ce ai facut tu cu ele..
bafta ! si nu uita sa scrii.....
paaaa
[addsig]


#8 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 06 May 2004 - 09:23 PM

da o sa le fac,dar cu atatea retete noi si apetisante gogosile mai au de asteptat pana intra din nou la rand.o sa te informez dupa ce le fac daca nu mi-o iei tu inainte.
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#9 Otti

Otti

    Otti

  • Membri
  • 3662 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Berlin

Postat 11 May 2004 - 05:03 PM

gata sella,le-am facut si umplute si sant excelente.eu le-am umplut cu nutella si gem de visine.este esential ca marginile ce vin unite sa nu fie umede cu zeama de la gem.bafta,incearca si tu reteta
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine

#10 amalia aa

amalia aa

    Master of disaster

  • Membri
  • 1603 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Cluj-Napoca

Postat 23 February 2007 - 02:41 PM

Buna,

am si eu o reteta de gogosi:
2 oua
1/2 kg de faina
coaja rasa de lamaie sau portocala
1 plic zahar vaniliat
apa minerala
50 gr unt sau un pic de ulei
zahar , aprox 2 linguri
1 cub de drojdie

Se lasa drojdia sa dospeasca intr-o cana cu putina apa calduta, faina si 1 lingurita zahar. Se adauga la restul de ingrediente si se framanta bine ( pana se desprinde de pe vas) un aluat cat mai moale. Se lasa la dospit 1 ora. Se unge masa de lucru cu ulei, se intinde o foaie de aprox 1cm grosime de aluat si se taie forme cu un pahar ( in cazul meu) . Se prajesc in ulei incins . Se dau prin zahar pudra ( optional). Pofta buna !

[attachmentid=86482]
[attachmentid=86483]
[attachmentid=86484]
[attachmentid=86485]

Miniaturi atașate

  • IMG_0973.JPG
  • IMG_0979.JPG
  • IMG_0982.JPG
  • IMG_0985.JPG


#11 miutza

miutza

    Bucataras

  • Membri
  • 121 posturi
  • Location:Canada

Postat 17 June 2007 - 02:33 AM

AMALIA, am folosit reteta ta de gogosi, care e f buna! Multumesc! Nu mai pun poze ca au iesit ca ale tale...am facut ieri si azi am repetat...mentionez ca e prima data cind fac, plus ca n-am mincat de vreo 3 ani..Ieri am servit si pe altii si au fost de succes!
Inca o data thanks!





Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din
ce in ce mai buni, fie se transforma in otet.
(Papa Ioan al XXIII-lea)

#12 Ana76

Ana76

    Bucataras

  • Membri
  • 188 posturi

Postat 10 January 2010 - 05:37 PM

Am sa pun si eu aici o reteta de gogosi:2 oua, 1/2 kg lapte,2 plicuri drojdie,1/2 cana zahar,3-4 linguri ulei caldut, coaja de lamaie, esenta de rom,vanilie , faina cat cuprinde ca sa iasa o coca ca cea de cozonac.
drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca.
Dupa ce a crescut ,adaugam ouale batute bine si laptele in care am dizolvat zaharul. Punem si mirosurile si faina si framantam bine . Cand terminam de framantat adaugam uleiul cald si mai framantam 2 minute.
lasam coca sa creasca

intindem coca si taiem cu un pahar gogosole pe care le vom lasa pe masa sa mai creasca 5-10 minute( sa nu iasa goale in mijloc). Eu am umplut si cateva cu gem
Dupa ce cresc gogosile putin le prajim intorcandu-le des sa sa prajeasca bine sa nu ramana crude in centru.





#13 Giorgiana

Giorgiana

    Vedeta culinara

  • Membri
  • 4630 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 11 January 2010 - 03:02 PM

QUOTE(Ana76 @ Jan 10 2010, 07:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am sa pun si eu aici o reteta de gogosi:2 oua, 1/2 kg lapte,2 plicuri drojdie,1/2 cana zahar,3-4 linguri ulei caldut, coaja de lamaie, esenta de rom,vanilie , faina cat cuprinde ca sa iasa o coca ca cea de cozonac


Mama lui Bill, Doamne, ce pofta mi-ai facut, arata de nu se poate gogosile tale!!! Ma bate gandul sa incerc si reteta ta, pana acum am facut doar cum m-a invatat mama, adica fara cantitati exacte.


#14 Ana76

Ana76

    Bucataras

  • Membri
  • 188 posturi

Postat 11 January 2010 - 08:23 PM

Mama lui Cody, sa sti ca si eu stiu reteta de la bunica si cand invatam eu sa bucataresc, acum 13-14 -15 ani ,scriam cantitatile, ca atunci erau sfinte pt. mine laugh.gif Acum le respect la gogosile astea doar ca sa stiu cate imi ies : din 1/2 kg lapte = un castron de gogosi laugh.gif
P.S -Fac si eu unele fara cantitati exacte dar nu stiam cum sa le explic tongue.gif



Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi