Sari la conținut

Poză

La masa cu prietenii.


452 răspunsuri la acest topic

#441 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 26 June 2011 - 09:00 AM

Vorba cantecului ala cu amandoi vom fiii doi prieteni buuuni.

Toata mancarea e de la "impinge tava". Deci se poate D.gif






vedeta incontestabila, fasolea batuta





era sa uit, da, am avut si alcool care nu stiu cat dauneaza, veseliei si discutiilor inutile despre economie si geopolitica, sigur nu.






detalii? detalii.







aaa, pardon, castravetii murati sunt pusi de mine.



Ale mele


şi când plâng eu râd

#442 kismoni

kismoni

    Master of disaster

  • Membri
  • 6198 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Oradea-Brescia

Postat 26 June 2011 - 11:01 AM

offf as tot impinge tava daca as gasi aici carnati si altele ce mai ai tu pe acolo, de castraveti nu mai vb tongue.gif sa va fie de bine :)

#443 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 26 June 2011 - 12:20 PM

pai ne-am gandit sa mancam disociat si extrapolat, na.


adevarul e ca aia la impinge tava ala de care zic eu si la ala de vis-a-vis da' n-am mai luat de lene si lipsa de timp, fac mancare excelenta. acum na, nu stiu altii cum sunt cu stelele michelin da' io manc ca bucatarii profi (:))))))))))))))))) ca la cantina.


foarte misto mancarea si o fac acolo, adica daca ajungi pana in 12 nu mananci nimic ca nu e gata.


si daca tot era zapuc, ce sa ne mai rupem in figuri intre prieteni? luaram de-a gata si gata, ca tot zicea sehe ca ce faci cand n-ai ce face si inviti lumea sa iti mance icra neagra. iaca, asta faci :))))


mai da fasolea batuta, unpic de usturoi daca mai avea era perfecta, mai gasii si boabe prin ea.
Ale mele


şi când plâng eu râd

#444 fel70

fel70

    Master of disaster

  • Membri
  • 2304 posturi

Postat 29 June 2011 - 07:36 PM

QUOTE(BD @ Jun 26 2011, 01:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pai ne-am gandit sa mancam disociat si extrapolat, na.
adevarul e ca aia la impinge tava ala de care zic eu si la ala de vis-a-vis da' n-am mai luat de lene si lipsa de timp, fac mancare excelenta. acum na, nu stiu altii cum sunt cu stelele michelin da' io manc ca bucatarii profi (:))))))))))))))))) ca la cantina.
foarte misto mancarea si o fac acolo, adica daca ajungi pana in 12 nu mananci nimic ca nu e gata.
si daca tot era zapuc, ce sa ne mai rupem in figuri intre prieteni? luaram de-a gata si gata, ca tot zicea sehe ca ce faci cand n-ai ce face si inviti lumea sa iti mance icra neagra. iaca, asta faci :))))
mai da fasolea batuta, unpic de usturoi daca mai avea era perfecta, mai gasii si boabe prin ea.


BD-uuu, mie daca papilele mele zic ca mancarea e pe gustul lor, nu conteaza daca e facuta acasa, 'la tava', la mama, la pensiune.... Important e sa te simti bine, din ce in ce sunt mai convinsa de asta, sa pretuiesti fiece moment de 'liniste', cu prietenii, cu familia, cu cine iti este pe plac.
Sa va fi fost de bine si la cat mai multe... din astea!





'Unii oameni au fost făcuţi de Dumnezeu, alţii se trag din maimuţă. Depinde de ei, ei hotărăsc ce sunt în cursul vieţii.'
- Dom Profesor, EVZ.

#445 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 16 September 2011 - 04:54 PM

Iar am trisat.

Vine o zi in viata fiecarui om cand se umple de nervi din cvasimotive, mai ales cand nu mai intelege nimic. Fiind ziua jumatarii bune am rezervat la un bar, am pregatit un meniu, facut lista, trebuiau numai ciuguleli la scobitoare, ca sa nu ne caram cu balamuc, sa hap, hap si gata. Si toata ziua o suceala, ba ala vine, ba ala nu vine, ba laie, ba balaie, ca pana azi dimineata nu am inteles nimic, nici numarul de invitati, nici daca nu cumva mergem la mare si anulam tot, ce mai, a trebuit sa fac ceva repede pe ultima suta de metri.




Din dorinta de aface pe placul tuturor, doamnelor si domnisorilor, am trisat. Am cumparat pui shanghai gata facut de la Biila, ceea ce nu va sfatuiesc sa faceti, a trebuit sa iau bucata cu bucata la mana sa vad care e uscat ca iasca si care nu. Si am cumparat bulete de cascaval congelate. Astea foarte bune, nu am apucat sa citesc eticheta dar la gust sunt bune.

Musafirii nu sunt toti dornici de nou sau exotic si unii tin regim, asa ca am mers pe pui, ceea ce rar fac. Asa ca am luat pulpe dezosate, le-am taiat imbucaturi, sarat si presarat cu un amestec de condimente care se cheama “masala mix” si care are ingrediente pe care nu le cunosc in totalitate.


Nu stiu cu ce pompa umfla astia puiidar a stropit carnita aia saraca din toti rarunchii de a fugit si cateaua de spaima bubuielilor


Dupa ce am descarcerat, spalat, sters, am pus gramada ce aveam de pus pe farfurii (de plastic, e bar fara mancare, asta e). M-am uitat eu la ele, ele la mine, am avut asa: bulete de cascaval, pui cu masala, cascaval cu struguri (tzatza vacii, exceptionali, vi-i arat la final), pui shanghai (alesi bucata cu bucata), masline, rosii, gogosari.




Mi-am facut o farfurie de model ca eram deja bulversata si in criza de timp, cam asa.





Le-am insirat, iar m-am uitat eu la ele, ele la mine, mi se parura cam saracacioase.





Am plusat, am fugit la Eugen si am mai luat si niste sunca (cica de Praga), aveam crema de branza, am mai inghesuit si putin verde si suncile pe acolo. E, acum nu mai e estetic dar macar se satura vreunul din baieti.



Ale mele


şi când plâng eu râd

#446 stella

stella

    Ajutor de bagator de seama

  • Membri
  • 10123 posturi
  • Location:Europa
  • Interests:^_^ :D

Postat 16 September 2011 - 09:12 PM

Danooooooo , La multi ani lui D . brava
Fan n_puiu for ever



#447 moatza

moatza

    Master of disaster

  • Membri
  • 5505 posturi
  • Gender:Female

Postat 16 September 2011 - 09:33 PM

Lasa ca fu destul, sa-ti traisaca omu'!

#448 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 17 September 2011 - 10:05 AM

multzamiiim, iaca ce mi-era mie ca nu se mananca si ca is mofturosi toti, s-a topit tot. ramasei cu o tava de praji de la cofetarie, insa, nu e mare paguba.


noah ca mai abitir mancara gagixurile cu regimu (pozele sunt vag inselatoare, dar puiu - nu nea - a avut un grand succes care, cand ma mai trezesc odata sa nu uit sa o sun pe SANDI ca de la ea am condimentul ala meserias).

altfel tre' sa ma culc la loc, veniram acasa in zori de zi dar stau la un tutun si o bere mica sa se limpezeasca ideile.
Ale mele


şi când plâng eu râd

#449 n_puiu

n_puiu

    Master of disaster

  • Membri
  • 5562 posturi
  • Location:Dîn Corleone

Postat 17 September 2011 - 10:11 AM

Brava BD-ule, rapid şi frumos. La mulţi ani omului! em_new_56.gif

#450 Patrick968

Patrick968

    Academic Chef

  • Membri
  • 1336 posturi
  • Gender:Female

Postat 17 September 2011 - 10:21 AM

BD-ule sa-ti traiasca omu`. La multi ani em_new_57.gif

#451 little coffee

little coffee

    Master of disaster

  • Membri
  • 8748 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 17 September 2011 - 10:22 AM

Ai vazut ca-ti faceai griji de pomana?? Sa-mi zici ce-ai vorbit cu Sandi!!
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau

#452 stella

stella

    Ajutor de bagator de seama

  • Membri
  • 10123 posturi
  • Location:Europa
  • Interests:^_^ :D

Postat 17 September 2011 - 10:39 AM

Pupaciuni la Sandi&cretzul cel frumos
Fan n_puiu for ever



#453 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 17 September 2011 - 11:02 AM

mulshamim, mulshamim,

s-a ras tot, era si dupa multe repetitii ale unor prieteni si s-a topit. io ma gandeam daca le pot congela ca nu haleste ninemi D.gif

acu, dupa cum ziceam, am trisat cu vreo doua chestii si restul au fost un fel de lasa-ma sa te las. imi pun cenusa in cap, dar pana la urma a iesit bine.
Ale mele


şi când plâng eu râd



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi