Sari la conținut

Poză

petrecem si noi, ca oamenii


151 răspunsuri la acest topic

#41 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 10 March 2010 - 01:27 PM

CITAT(stella @ Mar 10 2010, 10:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Felicitari , si la cat mai multe aniversari parintilor. Brava

floare.gif Mult de tot multumesc. pupicei
pupicei, noi 2

#42 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 10 March 2010 - 01:33 PM

CITAT(lauralaurentiu @ Mar 10 2010, 11:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Miha, arata atat de imbietor toate, si daca tot suntem intre prieteni imi vine sa intind mana sa apuc cate ceva de pe-acolo! laugh.gif Felicitari parintilor pentru aniversare si pentru bucuria de a avea o fiica asa ca tine! floare.gif

Ce ma bucur ca va place si despre mine !! floare.gif toate pregatirile ( mai putin tortul) au fost facut de la 7 dim pana la 12 cand au inceput sa vina invitatii, dar daca le-am facut cu drag au iesit excelente! va multumesc, va pup, va iau in brate ca nu mai poci de bucurie ca ma citesc si pe mine asa culinarese iscusite!
pupicei, noi 2

#43 fel70

fel70

    Master of disaster

  • Membri
  • 2304 posturi

Postat 08 April 2010 - 09:38 AM

La multi ani! parintilor si tie. Pui si cantitatile pt tort cand ai timp? Si modul de 'amestecare'? Buuune rau toate. Sa traiesti 1000 ani ca sa mai pregatesti.





'Unii oameni au fost făcuţi de Dumnezeu, alţii se trag din maimuţă. Depinde de ei, ei hotărăsc ce sunt în cursul vieţii.'
- Dom Profesor, EVZ.

#44 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 28 June 2010 - 07:45 PM

CITAT(fel70 @ Apr 8 2010, 10:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
La multi ani! parintilor si tie. Pui si cantitatile pt tort cand ai timp? Si modul de 'amestecare'? Buuune rau toate. Sa traiesti 1000 ani ca sa mai pregatesti.


Imi pare rau ca nu am raspuns pana acum. zic acu, sper sa nu fie cu suparare:
blatul cu fulgi de cioco e cel simplu de pandispan in care se adauga cicolata data pe razatoarea mare. eu pentru un tort asa mare pun la forma de 26 de cm 4 oua ( ca in cazul de fata la care am avut 2 blaturi diferite), albusurile spuma cu sare, galbenusurile cu zahar, faina cernuta( cate 1 lg pt fiecare ou) , fulgii de cioco ( 50 g) si aia e.
blatul cu cioco alba si nuca e tot din atatea oo, numai ca reduc cu o lingura din cantitatea de faina si adaug nuca si cioco alba razalita. nuca aprox doo linguri cu varf si 50 g de cioco.
mousse de cioco amaruie : 200 ml frisca lichida fierbinte peste 300 g cioco amaruie de buna calitate ( eu mereu heidi) , se amesteca , se tine la frigi pana se betoneaza( eu in general le fac de seara pt asamblarea de a doua zi), se spumeaza 100 ml frisca naturala cu oleac de zahar pudra,juma de fiola de esenta de rom, se amesteca cu cioco betonata si de maruntesc chips de cioco si aia e.
mousse de mascarpone: 100 ml frisca lichida fierbinte peste 200 g cioco alba , la fel se procedeaza ca si la cel de cioco amaruie, a dooa zi se adauga 250 g de mascarpone ( io galbani), zahat pudra daca mai e nevoie dupe gust si aia e.
glazura e din doo plicuri de glazura de lamaie de la doctoru( ca am zis sa mai tai din greutarea cremelor), si 100g de cioco alba topita. astea doua se amesteca si se insira po tort. cat mai artistic de preferinta, nu cum am facut eu.
sper sa fi fost de ajutor.

pupici, miha floare.gif
pupicei, noi 2

#45 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 28 June 2010 - 08:03 PM

28 ale lunii iunie. sarbatoarea mea si a lu perechea mea. siurpriz. chiar m-am dat peste cap si dupa ce am terminat cu muncile pentru care platesc impozit la stat, am facut asa:

piept de pui umplut cu crema de branza+usturoi+patrunjel+piper verde. pieptul de pui prajit nitel in unt+ulei, apoi dat la cuptor cam 45 de min ( in tava pe pat de felii de ghimbir si rozmarin, in olec de vin alb, acoperit cu folie , numa la sfarsit dezvelit ca sa mai faca nitica fata comerciala).

P1010519.JPG

zic apoi, ce mai dau io la famelie pe langa oratanie? piure de cartofi, reteta Heston Blumenthal. eu, in afara de perechea, mai am increderea oarba doar in Heston asta ca e mare meserias. cartofii cubulete tinuti in apa fierbinte juma de ceas ca la lase din amidon,fierti, apoi spumati cu unt si lapte fierbinte. si la final, salata tabouleh, care ie preferata mea. menta si patrunjel la greu, ulei de masline extra si lamaie la fel de extra, tinuta la frigi pana la servire.

P1010521.JPG

apoi tortul: speechless. blat de cioco , adica cu cacao si 50 g de cico amaruie maruntita, insiropat cu cafea tare si dulce+esenta de rom, spuma de mascarpone( un galbenus frecat cu zahar, 500 g de mascarpone, 200 ml frisca batuta+ esenta de rom. glazura de cioco amaruie ( cioco topita + laptic - fro 5 lg+ 2 linguri de ulei). nu prea este iel frumos dar aplauzele au fost mai puternice ca vuvuzelele! em_new_04.gif

P1010517.JPG

P1010518.JPG

P1010522.JPG

flori multe pentru mine,

P1010523.JPG

deci dragostea iz wonderful!
pupicei, noi 2

#46 Floricica

Floricica

    is de-a dreptu' pe langa

  • Membri
  • 4492 posturi
  • Location:Onesteanca in Toronto

Postat 28 June 2010 - 09:16 PM

Sa va fie de bine, felicitari!

Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea.


#47 laura_laurentiu

laura_laurentiu

    Master of disaster

  • Membri
  • 3909 posturi
  • Location:Banat

Postat 28 June 2010 - 10:02 PM

Felicitari din suflet, totul pare foarte gustos si e foarte aspectuos. La multe, multe aniversari frumoase impreuna!

#48 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 28 June 2010 - 10:15 PM

CITAT(Floricica @ Jun 28 2010, 10:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sa va fie de bine, felicitari!



CITAT(lauralaurentiu @ Jun 28 2010, 11:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Felicitari din suflet, totul pare foarte gustos si e foarte aspectuos. La multe, multe aniversari frumoase impreuna!


Va multumesc pentru apreciere. ioooi ca m-am imotionat! em_new_15.gif pentru toata lumea.
pupicei, noi 2

#49 Roxana.

Roxana.

    Peculiar State of Mind

  • Membri
  • 6115 posturi
  • Gender:Female
  • Location:here and there

Postat 29 June 2010 - 03:23 AM

Sa va fie de bine si la multi multi ani fericiti impreuna

p.s. daca n-ar fi atat de tarziu m-as apuca de tort, mi s-a facut asa o pofta eusa_drool.gif

#50 dark angel

dark angel

    Master of disaster

  • Membri
  • 4876 posturi

Postat 29 June 2010 - 03:59 AM

miha la cat mai multe aniversari!

#51 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 29 June 2010 - 11:12 AM

CITAT(Rroxana. @ Jun 29 2010, 04:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Sa va fie de bine si la multi multi ani fericiti impreuna

p.s. daca n-ar fi atat de tarziu m-as apuca de tort, mi s-a facut asa o pofta eusa_drool.gif



CITAT(dark angel @ Jun 29 2010, 04:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
miha la cat mai multe aniversari!


Incercam si noi sa facem din fiecare zi cate o mica sarbatoare ca sa ne mai treaca din alea rele. urmam sfaturile si sper sa avem toate aniversarile asa de fericite ca asta ce tocmai o trecut. multumim de apreciere!

pupicei, miha floare.gif
pupicei, noi 2

#52 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 29 July 2010 - 08:53 PM

Am sarbatorit sambata o persoana foarte draga noua si drept cadou i-am organizat o mica petrcere. In total am fost 9 persoane, muzica buna, mancare la fel de buna, ras, dansat, pupat, plecat acasa si ne vedem la anu tongue.gif . Nu am avut impartire pe feluri ci or fost toate adunate sub forma de gramada.

Incepuram cu un platou cu chiftelute cu menta si crema de branza, babic, cascaval de oaie, branza proaspata de capra, clatite cu vredeata-crema de branza-somon afumat-taite si puse pe bete de frigaruie---bunbunbun. am mai facut si salata de vinete si salata de icre dar nu stiu de ce nu am pozat cred ca de la emotii ca sa iasa toate bune la timp uitai de astea doo.
P1010641.JPG

P1010647.JPG

Dupa care: rulada de curcan cu ardei copt si masline, pui mexican invelit in bacon si pui chinezesc cu usturoi si ghimbir. Si astea la fel de bune.
P1010650.JPG

P1010643.JPG

P1010639.JPG
pupicei, noi 2

#53 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 29 July 2010 - 08:26 PM

La desert am avut placinta cu branza dulce si stafide, preferinta de-a sarbatoritei, si tortul Snickers al Dorei care este un must do. Nu este el foarte artistic dar a fost foarte bun.

post_46828_1280426823.jpg

post_46828_1280426911.jpg

post_46828_1280426802.jpg

bineinteles ca am copt tre feluri de paine pentru toate gusturile: cu usturoi si rozmarin, integrala si alba-pentru necunoscatori

P1010620.JPG

P1010624.JPG

Editat de droopina, 31 July 2010 - 02:50 PM.
mutat si aranjat poze

pupicei, noi 2

#54 Sheherezada.

Sheherezada.

    Master of disaster

  • Membri
  • 3169 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Netherland
  • Interests:I fall asleep thinking of you. <br />Dreaming of things i wish were true. <br />As i wake i shed a tear, <br />cause i awake with out you here.

Postat 29 July 2010 - 09:25 PM

Fata eu nu mai vorbesc cu tineeee.Mama ce bunatati pe acolo.Sa dezvolti tot , da tot te rog mult.
lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true.
As i wake i shed a tear,
Cause i awake without you here.
Sheherezada for you!



BEETJE CHIQUE

www.Beetjechique.nl


#55 Lulu

Lulu

    Master of disaster

  • Membri
  • 2397 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Romania

Postat 30 July 2010 - 10:11 AM

QUOTE(mihamarky @ Jul 29 2010, 08:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am sarbatorit sambata o persoana foarte draga noua si drept cadou i-am organizat o mica petrcere. In total am fost 9 persoane, muzica buna, mancare la fel de buna, ras, dansat, pupat, plecat acasa si ne vedem la anu tongue.gif . Nu am avut impartire pe feluri ci or fost toate adunate sub forma de gramada.

Incepuram cu un platou cu chiftelute cu menta si crema de branza, babic, cascaval de oaie, branza proaspata de capra, clatite cu vredeata-crema de branza-somon afumat-taite si puse pe bete de frigaruie---bunbunbun. am mai facut si salata de vinete si salata de icre dar nu stiu de ce nu am pozat cred ca de la emotii ca sa iasa toate bune la timp uitai de astea doo.


Dupa care: rulada de curcan cu ardei copt si masline, pui mexican invelit in bacon si pui chinezesc cu usturoi si ghimbir. Si astea la fel de bune.


Excelent arata, felicitari, sa va traiasca sarbatorita!
Deci( tongue.gif ) vreau sa stiu 1. daca clatitele sunt facute cu aluat obisnuit sau sunt omlete
2. retetele la rulada, pui mexican si la cel chinezesc
3. cascavalul si mai ales branza de capra le-ai cumparat din piata sau din magazinsi daca sunt din magazin de care sunt

#56 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 30 July 2010 - 10:24 AM

CITAT(mireloasa @ Jul 30 2010, 11:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Excelent arata, felicitari, sa va traiasca sarbatorita!
Deci( tongue.gif ) vreau sa stiu 1. daca clatitele sunt facute cu aluat obisnuit sau sunt omlete
2. retetele la rulada, pui mexican si la cel chinezesc
3. cascavalul si mai ales branza de capra le-ai cumparat din piata sau din magazinsi daca sunt din magazin de care sunt


1. clatitele sunt obisnuite numai ca am pus patrunjel si marar
2. a)rulada de curcan este asa: se ia pulpa curcanului mort, se bate, se intinde foaie, se unge cu o lingurita de mustar, se pune ardeiul copt feliute, maslinele tocate maruntel si piper macinat( fara sare ca ie deja de la masline). se ruleaza, strange cu scobitori, se pune in tava pe un pat de rozmarin, o foaie de dafin si se pune cam pana la jumatate vin alb. se unge cu un pic de sos mexican si se macina piper. la foc potrivit juma de ora cu folie deasupra si apoi se lasa fara folie ca sa faca oresce fata de prezentare.
cool.gif puiul mexican a fost tinut la marinat 24 ore intr-un amestec de sos mexican, cimbru, piper si bere , apoi invelit in felii de bacon si dat la cuptor cu foarte putina apa
c) puiul chinezesc: marinat in sos chinezesc cu rozmarin , usturoi si lamaie, dat a doua zi la cuptor cu muuult usturoi si foarte putina apa.
3. cascavalul este din cel de Napolact de oaie si branza de capra e de la branzareasa mea din piata.

ma bucur ca iti place . pupicei, miha floare.gif
pupicei, noi 2

#57 droopina

droopina

    vudu? iudu! uidu! aidu!

  • Moderatori
  • 10095 posturi
  • Gender:Female
  • Location:somewhere over the rainbow...

Postat 31 July 2010 - 02:52 PM

Miha, foarte faine toate pregatirile! Pentru o portie de pui mexican as fi venit si eu la masa wink.gif

P.S.: Vezi ca ti-am mutat eu pozele cu dulciurile in postul in care le-ai mentionat.
Life sucks and then you die! Damn right!


#58 rym

rym

    D.Cantemir

  • Moderatori
  • 8774 posturi
  • Gender:Female
  • Location:israel.
  • Interests:ski nautic.

Postat 31 July 2010 - 08:51 PM

Foarte frumos! Felicitari!!

em_new_15.gif



#59 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 31 July 2010 - 09:00 PM

CITAT(droopina @ Jul 31 2010, 03:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Miha, foarte faine toate pregatirile! Pentru o portie de pui mexican as fi venit si eu la masa wink.gif

P.S.: Vezi ca ti-am mutat eu pozele cu dulciurile in postul in care le-ai mentionat.


Multam pentru poze. la mine a fost seara atasamentelor puse aiurea.
pupicei, miha floare.gif
pupicei, noi 2

#60 mihamarky

mihamarky

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:constanta

Postat 31 July 2010 - 09:01 PM

CITAT(rym @ Jul 31 2010, 09:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte frumos! Felicitari!!

em_new_15.gif


multumesc, acu vine septembrie si octombrie si o sa tot am de postat. mancare sa fie!!!

pupicei, miha floare.gif
pupicei, noi 2



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi