Sari la conținut

Poză

Instantly Ageless


Fără răspunsuri la acest topic

#1 Constantin_Pirvu

Constantin_Pirvu

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 27 December 2015 - 12:33 PM

Buna ziua, as vrea sa va prezint o gama de produse de la jeunesse. Gama cosmetica LUMINISCE unisex, gama reparatorie fara bisturiu, tehnologie de ultima generatie. Vorbim de tehnologie celule stem umane adulte, care prin prelevarea in laborator se obtine "o enzima purtatoare de informatie a celulor stem existente in tesutul adipos uman, adult, enzima care permite organismului sa sfideze procesul de imbatranire prin reinoirea pielii si restaurarea ei. Intreaga linie a produselor LUMINESCE este hipoalergica, facuta cu ingredient total natural, fara coloranti artificiali, prin presare la rece, care sunt aprobate dermatologic.
Pentru a arata lumii ceea ce poate face intreaga gama luminesce pe durata a 3-4 saptamanii, dar cu rezultate permanente, jeunesse a lansat un produs care are efecte vizibile in 2-3 minute, efectul acestuia durand pana la 7-9 ore.
Serul Instantly Ageless™ este un alt produs uimitor, marca Jeunesse®, ce functioneaza în sinergie cu intreaga gama LUMINESCE™ pentru a ajuta oamenii sa arate si se simta mai tineri, imediat.
• Este special conceput pentru zonele pielii care si-au pierdut vizibil elasticitatea, asigurand tonifiere si efect de lifting. Utilizatorii au vazut rezultate spectaculoase în câteva secunde.
• Deci, ce este acest serum ? Instantly Ageless™ este un puternic serum anti-rid, care functioneaza rapid si eficient pentru a diminua semnele vizibile ale îmbatrânirii. Ingredientul revolutionar este Argireline: o peptida care functioneaza la fel ca produsul botox insa fara a fi necesara injectarea. Instantly Ageless™ reintinereste pielea, minimizeaza aspectul liniilor fine si a poriilor, asigurand un finisaj perfect.
Instantly Ageless ™ a fost creat pentru a:
• diminueaza vizibil aspectul liniilor fine si a ridurilor
• Inlaturarea cearcanelor si pungilor de sub ochi
• Minimizarea porilor pielii
• Imbunatateste textura pielii
• Asigura o piele mata cu un finisaj perfect
• Reface structura pielii intr-un mod optim
ATENTIE! Efectul este vizibil in 2-3 minute de la aplicare si dureaza 7-9 ore. Acest produs este folosit pentru a arata ceea ce poate face intreaga gama luminesce pe durata a 3-4 saptamani, dar cu rezultate permanente!
Pentru a vedea mai multe rezultate si informatii va astept pe blog-ul meu www.jeunessero.blogspot.ro si desigur si la 0771305496 costy.cp@gmail.com costy9991-skype
https://costi.jeunes...eless/AGELESS50

Editat de Constantin_Pirvu, 27 December 2015 - 12:34 PM.
Răspunde la acest topic  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi