Sari la conținut

Poză

REGULAMENT


  • Acest topic este închis
Fără răspunsuri la acest topic

#1 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 18 December 2008 - 11:30 PM

1.Forumul culinar.ro este un forum destinat in principal discutiilor din domeniul culinar, abaterile dincolo de sfera acestui domeniu sunt permise doar in masura tolerantei moderatorilor si administratorilor.

2.Este interzisa postarea de anunturi, link-uri cu caracter publicitar sau link-uri spre forumuri sau site-uri romanesti.

3.Folositi cu incredere functia " cautare". daca aveti ceva de intrebat sau discutat, cautati prin subiectele mai vechi, poate s-a mai discutat deja pe tema in cauza sau s-a gasit deja raspuns la intrebarea dvs. Daca aveti ceva de adaugat, de comentat, scrieti in cadrul subiectului deja existent. Daca si numai daca nu gasiti ceea ce cautati puteti deschide un subiect nou. Abaterea de la aceasta regula va duce la stergerea sau inchiderea noului subiect. In cazul abaterii de la aceasta regula moderatorii sau administratorii vor putea decide lipirea noului subiect de cel deja existent.

4. Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un titlu cat mai sugestiv.

5. Nu se accepta limbajul vulgar sub nici o forma. Daca chiar simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, abtineti-va! Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul membrilor.

6. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/retetele/altele intra in proprietatea intelectuala a site-ului culinar.ro. Culinar.ro isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie.

7. La postare unei retete, in cazul in care nu sunteti autorul/autoarea va rugam sa specificati sursa si autorul in cazul in care il cunoasteti.

8. Userii nu pot copia poze/video de pe alte siteuri, forumuri, bloguri culinare romanesti sau straine, nici pentru explicarea unei retete pas cu pas, nici pentru prezentarea de tehnici de decorare (acele poze sunt proprietatea acelui site/forum/blog si numai cu acordul proprietarilor lui se poate face acest lucru, daca acest acord exista, inainte de postarea pozelor, userul respectiv trebuie sa informeze administratorii despre aceasta). Administratorii vor sterge aceste poze, iar utilizatorul va primi un avertisment. Repetarea acestei actiuni va duce la suspendarea utilizatorului

9. Sunt interzise clonele. In momentul in care un administrator descopera o clona o va elimina si va decide daca e cazul sa elimine si userul principal care s-a clonat. Aceasta regula este retroactiva.

10. Este interzisa cererea de informatii sau postarea de linkuri care incalca legile copyright-ului (warez, cracks etc.).

11. Userul NU are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorilor forumului!

12 Este strict interzisa stergerea mesajelor proprii. Este permisa editarea si corectarea dar stergerea continutului, eliminind mare parte din text, fapt care duce la pierderea sensului subiectului/discutiei, sau stergerea de la cel putin o poza la cel mult n poze postate in timp, va avea drept consecinta stergerea contului.

13.Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Aceasta ramane la latitudinea timpului lor la fel de pretios ca si al vostru. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau "abuzat" se poate adresa lor si va fi tratat cu toata atentia cuvenita. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL moderatorilor sau administratorilor, NICIDECUM pe forum!

14. Nu se raspunde la un mesaj doar cu o iconiţa emotiva. Aici suntem pe un forum nu pe mirc.

15. Nu folositi caractere majuscule. Desi unii dintre noi purtam ochelari va asiguram ca vedem si textele cu caractere mici. smile.gif

16. Dimensiunea maxima a avatarului (imaginea asociata) este de 150X150 pixeli.

17. Nu se accepta in semnatura imagini sau reclama unui alt site indiferent de domeniul acestuia.

18. La prezentarea pozei unei retete, este interzisa o explicatie de genul: Reteta o gasiti pe blogul meu sau pe blogul Icsuleascai, sau postarea directa sau indirecta a linkului spre blogul respectiv. Userii pot sa-si mentina in semnatura linkul spre blogul personal, cu conditia sa nu abuzeze de acest lucru si sa puna si un link catre culinar.ro pe blogul personal.

19. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

20. Chiar daca exista mesaje private, in cazul in care vom primi reclamatii un user poate si va fi banat daca in cadrul unui PM a avut o atitudine in masura sa alarmeze. (amenintari, injuraturi...etc sau reclama).

21. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT! In orice moment puteti fi banat daca nu respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament civilizat.

22. NU "sufera" nimeni daca nu mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce va apartine si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema strict personala. NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum.

23. IP-ul d-voastra precum si toate celelalte date ce le putem strange despre un user, VOR FI folosite pentru actionarea in instanta in cazul in care consideram ca ati adus prejudicii Inform Media!

24. Datele d-voastra de identificare VOR FI puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.

25.In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii/moderatorii forumului au intotdeauna dreptate.

26. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile o impun. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand.
1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi