Restaurante in Bucuresti
Guest_Emil_*
Postat 01 March 2005 - 03:48 AM
As dorii sa stiu unde se maninca bine pe acolo, in general mincaruri cu specific romanesc. Ciorba de burta, sarmale, tocanite, tochituri, ciulamale, etc. etc.
Puteti sa-mi recomandati ceva in privinta aceasta bucurestenilor? V-as ramine profund indatorat.
Postat 01 March 2005 - 06:15 PM
Casa Romaneasca e afara din oras, cum pleci din Ototpeni-aeroport, este pe dreapta, dupa Metro Otopeni. Mancare excelenta, mai ales gratarele, preturi foarte accesibile. Singurul inconvenient este localizarea dar daca esti cu masina e floare la ureche.
-------------------------------------------------------
Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa!
Guest_Emil_*
Postat 01 March 2005 - 08:05 PM
Mai era unul Zexe parca si acolo am mincat bine. O mai fi?
Postat 01 March 2005 - 09:58 PM
-------------------------------------------------------
Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa!
Postat 02 March 2005 - 08:48 AM
Sint organizate pe specific.
Guest_Emil_*
Postat 02 March 2005 - 08:50 AM
Emil, cel mai bine iti iei tu un *Sapte seri* sau *B24FUN* - sunt niste reviste A5 de informare cu ce se mai petrece prin oras. Acolo gasesti si un ghid aproape complet la restaurantelor din Buc, descriere, profil, localizare si contact. Aste mici ghiduri apar saptamanal si sunt gratuite. Le gasesti pe la McDonlad's sau alte locuri publice gen cafenele...
Mersi. O sa ma uit eu si in aceste reviste. Dar tu stii bine ca una scrie in reviste si alta este realitatea. Din cauza asta am vrut sa va intreb pe voi care ati fost si ati vazut cu ochii vostrii care este situatia reala.
Sper ca timpul sa fie frumos in perioada aia, sa nu ploua sau sa fie prea cald.
Postat 25 March 2005 - 03:44 PM

Numai bine,
Laura..
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca la un moment dat va fi
Postat 28 March 2005 - 12:58 AM
Un desert pe masura: asadar iti recomand cu caldura, cofetariile ANA.
Cand te intorci te asteptam cu impresii

P.S. daca te interesaza si cluburi super in Bucuresti, da un semn.

Postat 05 April 2005 - 11:14 AM
Si da-le cu flit daca se dau mari aia. Aaaa, si ca vin, oriunde te-ai duce in tara iti recomand din tot sufletulmerlotul Print Matei. Si sa iei si cateva sticle cu tine inapoi.
În ţări de gheaţă urgisită,
Pe-acelaşi timp trăia cu el,
Laponă mică, liniştită,
Cu piei, pre nume Enigel.
..................................
Că dacă-n iarnă sunt făcută,
Şi ursul alb mi-e vărul drept,
Din umbra deasă, desfăcută,
Mă-nchin la soarele-nţelept.
.......................................
1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.natio...th-pole-shift-1 about the After Humans Era.
Postat 05 April 2005 - 11:29 AM
Iar daca vrei sa te relaxezi la o cafea sau la un cocktail iti recomand La Strada din Hilton, apoi terasa din cupola de la Sofitel, la World Trade Center. Numai sa te asezi mai aproape de geam sa te vada aia...

Mda, ma mai gandesc si iti mai spun!
Laponă mică, liniştită,
1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.natio...th-pole-shift-1 about the After Humans Era.
Postat 05 April 2005 - 02:28 PM
Si io am papat cred ca linguini cu ciuperci, prosciuto si sos alb. Si desert nu mai stiu , ca am fost o dta si asta mai demult...ba nu , stai cred ca de 2 ori. In fine nu mai stiu, dar stiu ca e tare faina atmosfera.
Una peste alta, tot la Cafe Ole ma duc, ca nu stiu dom'ne da imi place tare restaurantu ala.
Si mai ales tost ala cu rosii tocate si busuioc si niste paste: de masline negre, apoi de verzi si niste ceapa tocata murata si mai au o pasta rosie de e iute rau.
Ia zi-ne ce sunt alea. Si ca tot adusei vorba, tot vroiam sa te intreb de ceapa aia tocata.
Hai ca ma mai gandesc si-ti mai spun.
Laponă mică, liniştită,
Postat 05 April 2005 - 02:50 PM
Laponă mică, liniştită,
Postat 05 April 2005 - 06:18 PM
Da parca era si un pic murata... O servesc oricum la inceput cu pastele alea de masline si aia rosie care ustura rau, si cu unt cu painica. Aaa, sau nu, parca de aia nu mai aduc.
Oricum, cand dati prin Buc, eu va recomand cu caldura sa mergeti acolo ca e tare fain.
Ma gandeam ca faci ceapa din aia , o pui la borcan si dupa aia o folosesti in diferite combinatii nu numai asa simpla.
Laponă mică, liniştită,
Răspunde la acest topic

0 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi