1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se
1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se taie ciupercile la dimensiuni acceptabile (nu foarte marunt) si se calesc in ulei. 3. Se calesc pe indelete, apoi se toarna in ciorba clocotinda. 4. Se mai lasa un pic la clocotit, sa iasa gustul din ciuperci in ciorba, apoi se adauga si borshul. Sunt cazuri cand dupa ce a fost adaugat borshul se face spuma si atunci trebuie spumuita ciorba. 5.La final se adauga verdeturile.
cand nu e post, merge pusa smantana in ciorba, iar in lunile de vara se mananca rece, cu ceapa verde . Este irezistibil. Pofta buna! Reteta Bors Manastiresc cu ciuperci a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro Alte retete de supe cu ciuperci gasiti aici: Supa de ciuperci in paine, Supa de legume cu ciuperci, Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii