Sari la conținut

Poză

chec de spanac


24 răspunsuri la acest topic

#1 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 05:04 AM

asta e a doua reteta pe care o postez, asa ca tineti-mi pumnii !!
ingrediente:
- 1kg spanac
-1 cana smantana
-100 grame unt
-2 linguri faina (cred ca merg si mai multe ca sa se inchege mai bine)
-3 oua
-cca 150 grame branza rasa (feta sau ce aveti - eu folosesc branza in loc de sare).
Optional, puteti sa mai adaugati la ingrediente 3 oua fierte pentru "imagine".

Miniaturi atașate

  • IMG0009.JPG

sunt cu okii pe voi!

#2 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 05:08 AM

spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine (ceea ce eu nu am facut si la sfarsit checul si-a mai lasat apa...). il faceti piure apoi cu mixerul.

Miniaturi atașate

  • IMG0010.JPG
  • IMG0025.JPG

sunt cu okii pe voi!

#3 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 05:12 AM

untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spanac. amestecati bine.

Miniaturi atașate

  • IMG0016.JPG
  • IMG0017.JPG
  • IMG0026.JPG

sunt cu okii pe voi!

#4 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 05:14 AM

adaugati smantana si amestecati iar bine.

Miniaturi atașate

  • IMG0027.JPG
  • IMG0028.JPG

sunt cu okii pe voi!

#5 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 05:16 AM

lasati putin amestecul sa se raceasca apoi puneti branza rasa, galbenusurile si albusurile batute spuma.

Miniaturi atașate

  • IMG0038.JPG
  • IMG0030.JPG
  • IMG0034.JPG

Editat de ralesu, 26 October 2006 - 11:23 PM.

sunt cu okii pe voi!

#6 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 06:10 AM

se unge o tava de chec cu unt si se presara pesmet (sau faina). eu nu am tava de chec si am pus compozitia intr-o tava de cozonac, mai mare.
se toarna compozitia si optional puteti pune 3 oua fierte tari in compozitie pentru a avea aspect frumos cand il taiati (stiti...ca la drobul de miel...)

Miniaturi atașate

  • IMG0040.JPG
  • IMG0039.JPG

sunt cu okii pe voi!

#7 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 06:18 AM

se baga la cuptor (eu am pus la 375 F) cam o ora. Cu 5 minute inainte de a-l scoate, am ras cascaval deasupra. Asa arata scos de la cuptor:

Miniaturi atașate

  • IMG0041.JPG

sunt cu okii pe voi!

#8 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 24 October 2006 - 06:26 AM

si gata de mancat:

Miniaturi atașate

  • IMG0042.JPG
  • IMG0043.JPG

sunt cu okii pe voi!

#9 aliza

aliza

    Master of disaster

  • Membri
  • 5250 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bz-Vn
  • Interests:Calatorii, gatitul, muzica, cititul, fotografia

Postat 24 October 2006 - 09:34 AM

Ce bine arata checul? Abia astept sa-l incerc si eu. Imi place spanacul la nebunie.

#10 Chipotle

Chipotle

    Big Chef

  • Membri
  • 963 posturi
  • Gender:Female
  • Location:California, USA

Postat 24 October 2006 - 04:16 PM

wow ce bine arata. mi se facu o pofta. Notat si curand va fi executat.

#11 T_29878

T_29878

    Captain Cook

  • Membri
  • 473 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 24 October 2006 - 04:59 PM

Super...s-a notat..
Mi-ar fi mai simplu sa-l fac cu spanac congelat...crezi ca rezultatul va fi acelasi?
Wrong or right...Black or white...If I close my eyes...It's all the same

#12 M.Alina

M.Alina

    Bucataras

  • Membri
  • 102 posturi
  • Location:Iasi (Iasi)

Postat 24 October 2006 - 06:45 PM

sa-ti traiasca bebelusul, e dragalas tare, ce varsta are?
url=http://www.youngnutrition.net][/url]

#13 Daneza13

Daneza13

    Master of disaster

  • Membri
  • 2213 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montreal

Postat 24 October 2006 - 06:57 PM

Interesant checul, mai ales ca si mie-mi place spanacul. Daca folosesc spanac congelat (probabil ca merge si asa), ce cantitate imi trebuie ?
A life spent making mistakes is not only more honourable but more useful than a life spent doing nothing. - George Bernard Shaw

Aventuri Culinare

#14 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 25 October 2006 - 03:07 AM

salutare fetelor!
Cris Tina si Daneza: nu am facut niciodata cu spanac congelat, dar in mod sigur merge. Din pacate nu stiu cantitatea exacta dar aproximativ spanacul dupa ce este bine fiert si scurs ar trebui sa va umple un vas de 1 litru.
M. Alina: Fetitza mea are un an si 2 saptamani si se numeste Aura-Maria. Si tu ai un bebe frumos! Ce varsta are?
sunt cu okii pe voi!

#15 LIZY

LIZY

    Bucataras

  • Membri
  • 121 posturi
  • Location:US

Postat 26 October 2006 - 01:20 AM

Arata foarte frumos!
Checul asta il fac si eu dar pun mai multe oua in compozitie iar deasupra cascaval ras.Nu pun oua fierte!

#16 Miorita

Miorita

    Bucataras

  • Membri
  • 169 posturi

Postat 26 October 2006 - 10:49 AM

Inca o idee misto cu spanac! Il incerc si eu curand! Ador spanacul... tongue.gif

O intrebare ca sa fiu sigura: ouale din compozitie nu se pun intregi ci doar galbenusurile?


Editat de Miorita, 26 October 2006 - 11:18 AM.

"Orice sut in dos e un pas inainte ".

#17 M.Alina

M.Alina

    Bucataras

  • Membri
  • 102 posturi
  • Location:Iasi (Iasi)

Postat 26 October 2006 - 05:39 PM

ralesu, al meu are numai 5 luni, il cheama Octavian Alexandru icon_biggrin.gif
url=http://www.youngnutrition.net][/url]

#18 amalina

amalina

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 26 October 2006 - 05:40 PM

Mey Alesule tare bine arata checul tau! Cred ca o sa il fac si eu!
Pup,
Alina+ Amalia=Amalina icon_smile.gif)

PS: ce mica e lumea! noroc ca am recunoscut-o pe gaza mica ca altfel nu eram atenta la nickul tau:)

#19 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 26 October 2006 - 11:28 PM

miorita : ... se adauga galbenusurile si apoi albusurile batute spuma. Am corectat in retzeta, problema e ca nu pot atasa si imaginea cu albusurile batute spuma (error!!). Scuze pentru neclaritate!
m-alina: sa-ti traiasca!
amalina: ce surpriza placuta ! astept retzete de la voi!
sunt cu okii pe voi!

#20 Miorita

Miorita

    Bucataras

  • Membri
  • 169 posturi

Postat 27 October 2006 - 12:05 AM

Acum am inteles, mersi. Poate reusesc maine sa il fac daca ajung in timp sa iau spanac icon_smile.gif Tare ma tenteaza

Editat de Miorita, 27 October 2006 - 12:07 AM.

"Orice sut in dos e un pas inainte ".



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi