Sari la conținut

Poză

Lasagne Made i Bucuresti


11 răspunsuri la acest topic

#1 cae

cae

    Big Chef

  • Membri
  • 588 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 11 December 2006 - 10:45 PM

calesc 900 gr carne de vita in putin ulei de masline, adaug un borcan de ciuperci (cele din conserva, sunt cu surprize) sare, piper si la sfarsit cand carnea este gata ii adaug suc de rosii


Carmen M

#2 cae

cae

    Big Chef

  • Membri
  • 588 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 11 December 2006 - 10:52 PM

nu ung tava, nu fac sos, pun alternand un strat de foi Monte Banato, un strat de carne, un strat de mozzarella data prin razatoarea (pe partea cu dungi lungi, sa iasa felii), masline tocate si repet pana la finish


Carmen M

#3 cae

cae

    Big Chef

  • Membri
  • 588 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 11 December 2006 - 10:54 PM

inainte de ultimul strat pun apa simpla, chioara asa cat sa acopere foile (aproape)

Editat de Adriana Nicoleta, 11 December 2006 - 11:19 PM.


Carmen M

#4 cae

cae

    Big Chef

  • Membri
  • 588 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 11 December 2006 - 10:57 PM

La sfarsit ii dau fata comerciala, cu mozzarella si feliute de rosii decojite (acusica n-am avut) si pentru gust si miros o presar cu oregano


Carmen M

#5 cae

cae

    Big Chef

  • Membri
  • 588 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 11 December 2006 - 11:02 PM

Se da la cuptorul preancalzit la foc moderat si sta asa cred ca 40-45 minute, sincer n-am cronometrat, cand sa fac si eu poza la sectiune - nu mai era! scuze "baietii" mei papasera aproape tot mad.gif De obicei avem si a doua zi insa a fost foamea prea mare si ce a mai ramas nu avea fata de poza ohmy.gif

Carmen M

#6 Sup3rba

Sup3rba

    sup3rba

  • Membri
  • 4885 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Langa tine, daca nu esti cuminte
  • Interests:Chatul<br />Me gusta la soledad ,buscada . Soy feliz con bien poco ; conmigo va el refrán que dice : No es mas felíz el que mas tiene si no el que menos necesita ...y yo solo deseo ser feliz y hacer feliz a las personas que me rodean.

Postat 11 December 2006 - 11:12 PM

Carmen multumesc pt reteta.. floare.gif
*´¨`*·.¸¸. •*´¨`* Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)*´¨`*·.¸¸.•*´¨`*
Nu e obligatoriu sa fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid asa.

#7 VERONICA

VERONICA

    Big Chef

  • Membri
  • 668 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Arad

Postat 07 January 2008 - 01:43 PM

Cae, unde sunt pozele? 022.gif

Cata lasagna ai folosit, cate cutii de Monte Banato? una?
Foile astea de lasagna se fierb inainte...n/am facut niciodata asa ceva si vreau sa incerc. Cine ma ajuta? Cate straturi se pun de sos bechamel?

Editat de VERONICA, 07 January 2008 - 01:59 PM.


#8 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 07 January 2008 - 07:57 PM

CITAT(VERONICA @ Jan 7 2008, 12:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cae, unde sunt pozele? 022.gif

Pozele erau puse pe photobucket si probabil cae le-a sters si de aceea nu se mai vad.
Mai sunt si alte mesaje cu retete de lasagne daca ai nevoie.

#9 VERONICA

VERONICA

    Big Chef

  • Membri
  • 668 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Arad

Postat 08 January 2008 - 08:52 PM

am vazut si celelalte retete....dar pun poza aici ca nu mai e nici o poza dar reteta e asta:
[attachment=146179:IMG_4343.jpg]
LASAGNE


-600 g carne tocata amestec
- 300 ml bulion
-verdeata tocata
-2 cepe
-sare,piper
-1 pachet de foi de lasagne Monte Banato(am folosit eu)
-50 g unt
-100 g fainA
-nucsoara
-800 ml lapte
-150 g cascaval ras

Pentru carne:
-calim cepele in putin ulei
-stingem cu bulion
-adaugam carnea si amestecam bine
-lasam carnea pe foc 10 minute
-adaugam sare,piper,verdeata

Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare

Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele.Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase. Adaugam verdeata si nucsoara.

Asamblare:

-punem un rand de foi
-punem sos alb
-carnea
-foi
-sos alb
-foi
-carne
-foi
-sos alb
-foi
-radem cascaval
-dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra
[attachment=146180:IMG_4324.jpg]
[attachment=146178:IMG_4346.jpg]

Editat de Adriana Nicoleta, 08 January 2008 - 11:35 PM.


#10 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 08 January 2008 - 10:53 PM

Veronica, dupa ce ai atasat pozele in mesaj, acolo unde scrie Administreaza Fisierele Atasate le poti vedea pe toate, (apesi pe sageata si ti se deschide ferestruica cu ele toate) apesi pe semnul + si in locul in care tu ai pus cursorul vei vedea ca apare scris attacment234rq5r si acolo va apare poza ta. Editeaza-ti astfel mesajele cind ai timp pentru ca sunt mult mai clare decit asa cum le-ai scris pina acu, un text si apoi o insiruire de poze dedesubt si nu se intelege mare lucru smile.gif


#11 VERONICA

VERONICA

    Big Chef

  • Membri
  • 668 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Arad

Postat 08 January 2008 - 10:59 PM

Adriana,dar eu pun textul si apoi imaginile. Oricum nu pricep! icon_pirat.gif Deci, sefa mai explici odata ca pe bune nu inteleg! notworthy.gif Ce e cu pozele mele?
Acum am pus poze fara etape ci doar finalul.

Editat de VERONICA, 08 January 2008 - 11:04 PM.


#12 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 08 January 2008 - 11:37 PM

Da, nu ma refeream la mesaju asta ci la celelalte pe care le-ai postat ieri sau azi mi se pare.
Uite in cel de azi ti-am dus poza cu sectiunea la inceputul mesajului vezi? Asta ziceam, sa copii acel attachment sub partea de text in care povestesti ceea ce apoi e ilustrat in poza. As intra eu sa ti le pun frumos dar mi-e teama sa nu amestec pozele ca nu le cunosc.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi