
Am scris in titlu' se poate face cu sau fara carne. Aici am facut si prezint varianta fara carne, intrucat aveam friptura langa. Dar,de regula,o fac si cu carne(pui sau vitel)
Se taie o ceapa medie si un catel usturoi,se calesc putin in ulei de masline,pana ce devin transparente.pentru varianta cu carne,acum se pun ,in ulei,si cubuletele de carne de pui sau vitel si se lasa pana prind putina culoare
[attachmentid=74320]
apoi se pune o sticla de bulion(sau mai mult,in functie de cantitatea de mazare folosita)
[attachmentid=74321]
se condimenteaza dupa gust
[attachmentid=74322]
se lasa la fiert 5 minute,apoi se adauga mazarea
[attachmentid=74323]
se fierbe la foc mic
[attachmentid=74324]
Noi am servit-o fara prea mare fast cu muraturi (castraveti si ciuperci murate) si carne langa.Daca are carne in copozitie se poate servi doar ca atare
[attachmentid=74325]
Sper sa va placa,sotul meu m-a rugat sa precizez ca aceasta metoda de preparare a vazut-o in italia si-a adus-o in casa noastra. Pofta buna
Editat de dariaevelin, 15 December 2006 - 07:47 PM.