Sari la conținut

Poză

TORT VITRALIU


125 răspunsuri la acest topic

#41 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 30 March 2007 - 08:40 AM

Fetelor, dragelor, va multumesc muuuuuuult !

Paradis, iti multumesc, ma bucur mult sa stiu ca-i o sursa de inspiratie.

Defraga, iti multumesc mult pentru florare; e superba!

Laura draga, eu m-am intrebat acelasi lucru cand am vazut infinitatea de modalitati de a servi clatitele. La faza asta de la tine invat! Ce mai... esti tare! smile.gif

#42 Gabriela Carmen

Gabriela Carmen

    Master of disaster

  • Membri
  • 2280 posturi
  • Location:Hamburg

Postat 04 April 2007 - 12:12 AM



Da, e o minunatie de tort. Cred ca e cel mai frumos pe care l-am vazut vreodata.

Chiar ma pregateam sa-ti cer reteta cind am vazut ca ai postat aici. N-am cuvinte, e pur si simplu MINUNAT. Avea dreptate cine a scris mai devreme...te duce cu gindul la pictura, la.... nici nu-ti vine sa crezi ca e adevarat! (ca se poate minca, adica laugh.gif )

M-am tot uitat la torturile din concurs, care mai de care mai grozave, dar asta m-a lasat fara grai. Meriti toata admiratia!!!!!
....si cind te gindesti ca daca nu ajungeam pe culinar nici n-as fi stiut ca poate exista asa ceva! rolleyes.gif

...Bafta! Poate mai aduci asemenea creatii smile.gif

#43 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 04 April 2007 - 09:26 AM

(Gabriela Carmen @ Apr 3 2007, 10:12 PM)

Da, e o minunatie de tort. Cred ca e cel mai frumos pe care l-am vazut vreodata.

...Bafta! Poate mai aduci asemenea creatii smile.gif


Gabrile Carmen, bine ai venit printre noi!!!!!
Iti multumesc mult pentru aprecieri! Ma bucur tare mult ca-ti place!
Si eu am fost foarte incantata cand din intamplare am gasit acest forum rolleyes.gif .
Cu cea mai mare placere voi incerca sa impartasesc cu voi ce-mi va mai iesi interesant din bucatarie. smile.gif

O zi faina!

#44 elena_antony

elena_antony

    Senzuala

  • Membri
  • 2018 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Lebanon

Postat 04 April 2007 - 12:49 PM


wowwwwwwwwww wooooooooooow wowwwwwwwwww

Felicitari Seima tortul arata superb!!!!!!!!!!! wav.gif wav.gif
Este exact ca un vitrariu.Super!!!!




#45 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 04 April 2007 - 02:17 PM

Elena, multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [attachmentid=93777]

Sper sa incercati reteta, rezultatul e delicios!

Imagini atașate

  • thank_you.gif

Editat de seima, 04 April 2007 - 02:19 PM.


#46 otilia gergely

otilia gergely

    Mamica de copii "turbo"

  • Membri
  • 1483 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Tg Mures

Postat 04 April 2007 - 02:44 PM

SUPERB! Felicitari!
"As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez


Bucataria mea



Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert

#47 adria ioana 18778

adria ioana 18778

    micro Bucatar

  • Membri
  • 2 posturi
  • Location:Oradea (Bihor)

Postat 08 April 2007 - 12:55 PM

Un tort absolut superb. L-am realizat ieri si este senzational (chiar daca in graba de a-l vede gata am uitat sa pun frisca la mousse-ul de lamaie smile.gif ). Multumiri din suflet pentru reteta.

#48 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 08 April 2007 - 01:40 PM

(otilia gergely @ Apr 4 2007, 12:44 PM)

SUPERB! Felicitari!


Otilia, iti multumesc mult!



#49 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 08 April 2007 - 01:47 PM

(adria ioana 18778 @ Apr 8 2007, 10:55 AM)

Un tort absolut superb. L-am realizat ieri si este senzational (chiar daca in graba de a-l vede gata am uitat sa pun frisca la mousse-ul de lamaie smile.gif ). Multumiri din suflet pentru reteta.


Adria Ioana, n-ai pentru ce! Ma bucur nespus de mult ca l-ai incercat si ca v-a placut, chiar si fara frisca! Asta e ceea ce conteaza rolleyes.gif

#50 crista

crista

    micro Bucatar

  • Membri
  • 29 posturi

Postat 08 April 2007 - 04:50 PM

Salut,

E super tortul facut de tine.
Eu am cautat in magazin jeleu, dar nu am gasit.

Imi spui si mie te rog cum ai facut jeleurile?

Merci,

crista

#51 Lizura

Lizura

    a dancing miracle...

  • Membri
  • 3318 posturi
  • Gender:Female
  • Location:CA

Postat 09 April 2007 - 01:24 AM

Bestial tortul Seima!
Ca sa nu mai zic de gust!
In inima mea tu esti marea cistigatoare a concursului!

O sa incerc sa il fac si eu cit de curind mai ales ca am gasit mai demult o carte cu tot felul de procedee de facut torturi din gelatina , care mai de care mai colorate.
E intr-adevar o minune tortul tau!
If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with. - Michael Jackson-
http://www.mjquotes.com/quotes.htm

#52 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 09 April 2007 - 09:21 AM

(crista @ Apr 8 2007, 02:50 PM)

Imi spui si mie te rog cum ai facut jeleurile?


Crista, uite, am facut poze la plicurile cu praf de jeleu pe care le-aveam prin dulap si totodata la gelatina pe care am folosit-o la tort. Poate te ajuta..

Eu am preparat jeleul folosind 250ml apa, pe care am adus-o la punctul de fierbere, apoi am luat apa de pe foc si-am adaugat jumatate de pachet din praful de jeleu Dr. Oetker. Am amestecat pana s-au dizolvat bine praful, l-am turnat intr-un castronas si l-am pus sa se raceasca, apoi la frigider sa se intareasca.
Si asa am procedat de 3 ori - rezultand 3 feluri diferite de gelatina.

Daca nu ai la indemana acest praf, nu cred c-ar iesi rau daca ai prepara tu gelatina in casa; din lichidul de la compoturi (dar de culori mai inchise) sau poate cu sucuri la care sa fie adaugata gelatina. Eu n-am facut asa niciodata pentru acest tort, dar poate e o solutie..

[attachmentid=94340]

Miniaturi atașate

  • Jeleu_praf.jpg

Editat de seima, 09 April 2007 - 09:24 AM.


#53 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 09 April 2007 - 09:30 AM

(Lizura @ Apr 8 2007, 11:24 PM)

Bestial tortul Seima!
Ca sa nu mai zic de gust!
In inima mea tu esti marea cistigatoare a concursului!

O sa incerc sa il fac si eu cit de curind mai ales ca am gasit mai demult o carte cu tot felul de procedee de facut torturi din gelatina , care mai de care mai colorate.
E intr-adevar o minune tortul tau!


Lizura, iti multumesc mult pentru cuvintele tale; sunt foarte incurajatoare! Ma bucur nespus ca va place cum arata tortul si sunt incantata sa aud ca doriti sa-l faceti.

Editat de seima, 09 April 2007 - 04:41 PM.


#54 Cali

Cali

    Academic Chef

  • Membri
  • 1324 posturi
  • Gender:Female
  • Location:aici

Postat 09 April 2007 - 04:44 PM

Foarte frumos tortul tau, am intrat pt a nspea oara si nu ma pot abtzine sa nu te felicit iar si iar ! occasion14.gif

#55 crista

crista

    micro Bucatar

  • Membri
  • 29 posturi

Postat 09 April 2007 - 05:58 PM

Multumesc frumos Seima,

Eu nu am vazut niciunde , in magazin praf pentru jeleu. Cred ca o sa incerc varianta cu gelatina si compot.
Esti o draguta.

seara faina!

Crista



#56 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 25 April 2007 - 03:44 PM

(Cali @ Apr 9 2007, 02:44 PM)

Foarte frumos tortul tau, am intrat pt a nspea oara si nu ma pot abtzine sa nu te felicit iar si iar ! occasion14.gif



Saru'manaaa!!! smile.gif


Azi triind niste poze am mai gasit cateva din procesul de productie al tortului. blink.gif
Cum e noua jucaria asta de pozat, am tras cu blitzul tot ce-a iesit in cale si-am salvat poze care si pe unde... acum am dat de cateva si le-am si atasat la reteta. smile.gif

#57 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 25 April 2007 - 03:47 PM

(crista @ Apr 9 2007, 03:58 PM)

Multumesc frumos Seima,

Eu nu am vazut niciunde , in magazin praf pentru jeleu. Cred ca o sa incerc varianta cu gelatina si compot.
Esti o draguta.

seara faina!

Crista


Crista, cu mare placere! Iti tin pumnii!!!!!!

#58 lleena

lleena

    Captain Cook

  • Membri
  • 338 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Canada

Postat 30 April 2007 - 12:06 AM

L-am executata si eu in fuga de pofta si de curiozitate...nu m-am putut abtine...
L-am facut cu blat de lamaie (budinca Oatker de lamaie), pana cota cu tot cu nuca de cocos inauntru', si piuree de capsuni in loc de zmeura... A iesit un deliciu la gust ...e superba reteta ....MULTUMESC MULT!
Nu pot sa spun decat ca se va repeta executia intr-o varianta mai ingrijita in special la aspect...ca gustul deja e perfect!!
Iata si dovada...

Miniaturi atașate

  • 100_1533.JPG
  • 100_1534.JPG

"Este cu mult mai multa fericire in a oferi decat in a primi..."

#59 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 30 April 2007 - 11:49 AM

Ileeana, frumoasa dovada si apetisanta feluta!!!!! 041.gif 041.gif

tongue.gif avem si farfurii la fel
Ma bucur nespus ca ti-a placut reteta, sa va fie de bine!
Acum mi-ai dat o idee cu budinca de lamaie adaugata la blat. Trebuie sa incerc si combinatia asta.

Editat de seima, 30 April 2007 - 11:54 AM.


#60 Levkic_13329

Levkic_13329

    Big Chef

  • Membri
  • 509 posturi
  • Location:Australia - Sydney

Postat 03 May 2007 - 12:32 PM

Foarte bun tortul, apreciat de familia sorei mele unde l-am dus, din pacate nu l-am pozat, am facut jeleul din fructe congelate, iar cel portocaliu din suc de portocale, a fost o minune.
Multzumesc pentru reteta!!!!!!!

Imagini atașate

  • flori_din_Australia.jpg

Ana - fericita bunica



Răspunde la acest topic



  


3 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi