La cererea sotului "am executat" aceasta reteta pe care nu am mai facut-o de o gramada de vreme.
Ingrendiente :
1 kg pulpe de pui (ciocanele)
2 cepe
2 cutii de mazare (800gr cutia)
2 linguri faina
150 ml lapte (sau smantana)
zarzavat ( morcov, patrunjel, telina)
In poza sunt numai o parte din ingrendiente
[attachmentid=104699]
Se toaca ceapa marunt si se caleste impreuna cu zarzavatul.
[attachmentid=104700]
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia , piper ,se lasa sa scada la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba
[attachmentid=104701]
[attachmentid=104702]
[attachmentid=104703]
Se scoate carnea ( nu neaparat ) se face un sos din 2 linguri faina si lapte care sa adauga putin cate putin la mazare. Se presara marar tocat (optional) si se pun pulpele. Se amesteca cu grija , se lasa cateva minute sa fiarba la foc mic si gata!
[attachmentid=104704]
[attachmentid=104705]
[attachmentid=104706]
[attachmentid=104707]

Mancare de mazare cu pui
Deschis de
amalia aa
, Jun 05 2007 08:56 AM
3 răspunsuri la acest topic
Răspunde la acest topic

1 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi