Sari la conținut

Poză

Mancare de mazare cu pui


3 răspunsuri la acest topic

#1 amalia aa

amalia aa

    Master of disaster

  • Membri
  • 1603 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Cluj-Napoca

Postat 05 June 2007 - 08:56 AM

La cererea sotului "am executat" aceasta reteta pe care nu am mai facut-o de o gramada de vreme.
Ingrendiente :
1 kg pulpe de pui (ciocanele)
2 cepe
2 cutii de mazare (800gr cutia)
2 linguri faina
150 ml lapte (sau smantana)
zarzavat ( morcov, patrunjel, telina)
In poza sunt numai o parte din ingrendiente
[attachmentid=104699]
Se toaca ceapa marunt si se caleste impreuna cu zarzavatul.
[attachmentid=104700]
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia , piper ,se lasa sa scada la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba
[attachmentid=104701]
[attachmentid=104702]
[attachmentid=104703]
Se scoate carnea ( nu neaparat ) se face un sos din 2 linguri faina si lapte care sa adauga putin cate putin la mazare. Se presara marar tocat (optional) si se pun pulpele. Se amesteca cu grija , se lasa cateva minute sa fiarba la foc mic si gata!
[attachmentid=104704]
[attachmentid=104705]
[attachmentid=104706]
[attachmentid=104707]

Miniaturi atașate

  • Img_1833.jpg
  • Img_1834.jpg
  • Img_1837.jpg
  • Img_1838.jpg
  • Img_1843.jpg
  • Img_1845.jpg
  • Img_1846.jpg
  • Img_1847.jpg
  • Img_1856.jpg


#2 rym

rym

    D.Cantemir

  • Moderatori
  • 8774 posturi
  • Gender:Female
  • Location:israel.
  • Interests:ski nautic.

Postat 05 June 2007 - 09:26 AM

si cum sotzul meu este ''fan'' mazare ,am sa o execut si pe asta... smile.gif

#3 kaperonis_27762

kaperonis_27762

    Master of disaster

  • Membri
  • 3616 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 05 June 2007 - 08:19 PM

eu am cumparat niste "ciocanoaie" de curcan. oare ar merge gatite asa? ma gindesc ca fierb mai greu, nu ca puiul...

Editat de jenny_kap, 05 June 2007 - 08:19 PM.


#4 amalia aa

amalia aa

    Master of disaster

  • Membri
  • 1603 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Cluj-Napoca

Postat 06 June 2007 - 08:29 AM

(jenny_kap @ Jun 5 2007, 09:19 PM)

eu am cumparat niste "ciocanoaie" de curcan. oare ar merge gatite asa? ma gindesc ca fierb mai greu, nu ca puiul...



cred ca da, de ce nu , cu carne de curcan nu am mai facut numai cu carne de vitel...



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi