Sari la conținut

Poză

Lasagne cu ricotta.


7 răspunsuri la acest topic

#1 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 30 October 2007 - 03:22 AM

aveti nevoie de:
500 grame carne tocata de turkey
1 ceapa,
2 foi de dafin,oregon
2 borcane(600 ml suc de rosi)
un pumn de ciupercute.

prajim ceapa pina devine sticloasa tongue.gif in 3 linguri ulei de masline


adaugam ciupercile si le prajim bine

aici pusesem carnea macinata de curcan,o prajim putin pina se albeste.



adaugam sosul de rosi ,2 foi de dafin,oregon.lasam totul la fiert pentru 30 minute.

Editat de PARADIS, 30 October 2007 - 03:57 AM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#2 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 30 October 2007 - 03:22 AM

sosul ricotta.

300 grame ricota,
1 sau<2> oua,
3 linguri lapte,
nutmeg(optional)
patrunjel,sau spanac.

ricotta,oul,laptele..celelalte nu le-am pozat.


sosul gata preparat.

acusi trecem la montare smile.gif
primul strat de jos,compozitia de carne tocata cu sosul de rosi.


foile de lasagne..na,ca am cirpit-o <treceti va rog cu vederea >

sosul de ricotta

iar peste sosul de ricotta ,iar un strat compozitia de carne tocata.

si iar foile.

ricotta,sosul,foile.<tot asa pina terminam compozitiile>,iar peste ultima foaie se mai pune un polonic de sos cu carne,

la sfirsit adaugam mazzorella.

o dam la cuptor 350F pentru circa 40 minute.

aici se vad straturile ricotta,sosul de carne.

dupa 40 minute.

portia mea.am taiat felia calda smile.gif


Editat de PARADIS, 30 October 2007 - 03:51 AM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#3 elaine_marley

elaine_marley

    Captain Cook

  • Membri
  • 299 posturi
  • Location:Melee Island
  • Interests:slanina

Postat 30 October 2007 - 05:43 AM

ce mistoo eeee...
sa stii ca incerc sa fac si eu dupa reteta ta, mie mi-a fost frica de lazania intotdeauna, mi s-a parut greu de facut (o sa incerc tot cu paste fresh).

"Your lips look like they belong on the catch of the day.
When I’m done with you, you’ll be a boneless filet"

#4 sarah_nc

sarah_nc

    Master of disaster

  • Membri
  • 1925 posturi
  • Gender:Female
  • Location:carolina de nord

Postat 30 October 2007 - 06:06 AM

o sa incerc si eu pentru ca-mi place carnea de curcan si fac mereu lasagnia sau paste cu ea dar niciodata nu am incercat combinatia cu ricotta,doar cind fac cu legume si spanac.
arata foarte bine si cu o salata ar fi yummy,simplu si delicios.

imi place si designul la farfurie,de unde ai luat-o?

Editat de sarah_nc, 30 October 2007 - 06:10 AM.


#5 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 03 November 2007 - 01:54 AM

QUOTE(---- elaine_marley ---- @ Oct 30 2007, 03:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ce mistoo eeee...
sa stii ca incerc sa fac si eu dupa reteta ta, mie mi-a fost frica de lazania intotdeauna, mi s-a parut greu de facut (o sa incerc tot cu paste fresh).



Ela,incearca ca e super gustoasa..<am incercat si una si alta <raman la metoda fresh>


"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#6 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 03 November 2007 - 02:04 AM

QUOTE(sarah_nc @ Oct 30 2007, 04:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
o sa incerc si eu pentru ca-mi place carnea de curcan si fac mereu lasagnia sau paste cu ea dar niciodata nu am incercat combinatia cu ricotta,doar cind fac cu legume si spanac.
arata foarte bine si cu o salata ar fi yummy,simplu si delicios.

imi place si designul la farfurie,de unde ai luat-o?


Sarah,ma bucur ca e pe pacul tau,<de cind ma stiu,lasagnea mea,prestez numai cu ricotta si carne tocata de curcan >

setu de farfuri le-am luat din SEARS(mall).


"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#7 sarah_nc

sarah_nc

    Master of disaster

  • Membri
  • 1925 posturi
  • Gender:Female
  • Location:carolina de nord

Postat 03 November 2007 - 05:51 AM

QUOTE(PARADIS @ Nov 2 2007, 06:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sarah,ma bucur ca e pe pacul tau,<de cind ma stiu,lasagnea mea,prestez numai cu ricotta si carne tocata de curcan >

setu de farfuri le-am luat din SEARS(mall).

ok,mai mult ca sigur o fac saptamina viitoare.revin cu poze.

#8 Neta

Neta

    Master of disaster

  • Membri
  • 2290 posturi
  • Location:In afara Romaniei si in Ea

Postat 27 February 2009 - 11:44 AM

Succes!

Picture_1010.jpg
Multumesc. biggrin.gif


IPB Image



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi