Sari la conținut

Poză

Friptura de vita la cuptor


21 răspunsuri la acest topic

#21 pitt4

pitt4

    Pescar cu diploma !!

  • Membri
  • 3927 posturi
  • Gender:Male
  • Location:XXX
  • Interests:pescuitul, pc, gatitul, filme...acu si foto

Postat 18 November 2007 - 08:34 AM

QUOTE(BD @ Nov 18 2007, 08:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
'abar n-am. fiind atata carne crez ca din o regiune petersciana ca e lecker biggrin.gif


biggrin.gif biggrin.gif

Peter

Salutari din Bavaria


#22 s_27688

s_27688

    Captain Cook

  • Membri
  • 340 posturi
  • Location:Oradea

Postat 24 December 2010 - 09:32 PM

BD,
Vreau sa-ti multumesc de reteta de friptura in folie de aluminiu, pe care ai scris-o mai sus, ca asa am avut si eu parte la Craciun de carne de vitel frageda.
Si cu ocazia asta am prins curaj sa mai fac. Luasem de la Selgros vrabioara de vitel, dar nu aveam idee cum s-o fac sa aiba cat mai putine ingradiente si sa iasa mancabila. Cu Gogu am gasit reteta asta si m-am incumetat. Am scos partea cu os inainte (arata ca un cotlet de porc), am pus sare, piper, cili, cimbru si o idee de cimbru (ca nu-mi place rosmarinul - aia am vazut ca era printre condimentele tale). Am lasat-o la cuptor cam o ora si un sfert.
Suuuper ! Taiata felii si cu sosul propriu, alaturi de cartofi cu sos de smantana si marar.
Sa-ti traiasca familia !!!!



Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi