Sari la conținut

Poză

Mini apple turnovers


78 răspunsuri la acest topic

#1 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:14 AM

Am gasit reteta in revista Taste of Home si m-a atras pentru ca are doua ingrediente care imi plac : crema de branza si mere
deci , ingredientele: 226gr. branza Philadelphia, moale; 170 gr. unt, moale ; 1 ou ( se separa albusul de galbenus); 3 linguri de apa rece; 300-350gr. faina;6 mere(in poza sant doar 2) de marime medie, curatate de coaja si feliate; 150gr. zahar ; 1 lingurita si jumatate de scortisoara
mini_apple_turnover_1.JPG

intr-un castron frecam bine untul si crema de branza
mini_apple_turnover_2.JPG

adaugam galbenusul si 2 linguri de apa
mini_apple_turnover_3.JPG

adaugam faina
mini_apple_turnover_4.JPG

obtinem un aluat moale pe care il acoperim cu folie si il dam la frigider 1 ora
mini_apple_turnover_5.JPG

intre timp amestecam merele cu zaharul si scortisoara
mini_apple_turnover_6.JPG

si le gatim la foc mic cca 8-10 minute
mini_apple_turnover_7.JPG

intindem aluatul intr-o foaie subtire si decupam cercuri de 10cm in diametru (asta e singura forma de 10cm pe care am gasit-o laugh.gif )
mini_apple_turnover_8.JPG

se pun mere in mijlocul fiecarui cerc si se umezesc marginile cu apa
mini_apple_turnover_9.JPG

se impacheteaza, se ung cu albus de ou batut spuma, se presara cu zahar si se coc la 375 F pentru 18-20 min
mini_apple_urnover_10.JPG

la racit
mini_apple_turnover_11.JPG

pentru astea doua nu am mai avut mere si am pus nutella

mini_apples_turnover_12.JPG

sunt foarte fragede si nu foarte dulci numai bune pentru micul dejun sau de pus copiilor la scoala.


Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#2 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:15 AM

am uitat sa pun poza finala rolleyes.gif

Mini_apple_turnovers_13.JPG
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#3 giuli74

giuli74

    Bucataras

  • Membri
  • 118 posturi
  • Gender:Female

Postat 17 January 2008 - 06:43 AM

Bravo,foarte faine...mama ce pofta mi-ai facut..

-

#4 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 17 January 2008 - 08:53 AM

Superbe! smile.gif

#5 seima

seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 17 January 2008 - 10:12 AM

Marci, super! Multumesc de reteta!!! floare.gif

#6 aliza

aliza

    Master of disaster

  • Membri
  • 5250 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bz-Vn
  • Interests:Calatorii, gatitul, muzica, cititul, fotografia

Postat 17 January 2008 - 10:22 AM

Marci ce bunatati si eu sunt innebunita ca si tine dupa sa ceva smile.gif
Notate pupic.gif

#7 camipl

camipl

    Bucataras

  • Membri
  • 174 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 17 January 2008 - 11:00 AM


Marci, ce bunaciuni!!! Ai mei sunt topiti dupa orice are mere...le fac in we!
intrebare...cat inseamna 375 F in grade C?




#8 ralesu

ralesu

    buna... dar REA!

  • Membri
  • 982 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Montréal, Canada

Postat 17 January 2008 - 03:51 PM

foarte apetisante!!
se pot manca si calde?
sunt cu okii pe voi!

#9 Carmen L

Carmen L

    Master of disaster

  • Membri
  • 2371 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 17 January 2008 - 04:21 PM

Minunate cu mere yam-yam.
IPB Image

#10 Anomiss

Anomiss

    Master of disaster

  • Membri
  • 4368 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Micul Paris

Postat 17 January 2008 - 04:53 PM

QUOTE(camipl @ Jan 17 2008, 11:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Marci, ce bunaciuni!!! Ai mei sunt topiti dupa orice are mere...le fac in we!
intrebare...cat inseamna 375 F in grade C?

190C
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!

#11 tanku

tanku

    sheepish sheep

  • Membri
  • 310 posturi
  • Location:al patrulea gard, langa debarcader

Postat 17 January 2008 - 04:56 PM

Arata minunat! Intrebare: musai folie de aluminiu in tava sau merge si hartie de copt? As vrea sa le fac maine dimineata rolleyes.gif

#12 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:49 PM

QUOTE(giuli74 @ Jan 16 2008, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bravo,foarte faine...mama ce pofta mi-ai facut..



ai vazut ca sunt putine ingrediente si se fac repede, deci...la treaba! wink.gif
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#13 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:50 PM

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Jan 17 2008, 01:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Superbe! smile.gif



Multumesc!
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#14 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:51 PM

QUOTE(seima @ Jan 17 2008, 03:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Marci, super! Multumesc de reteta!!! floare.gif



Ma bucur ca iti place; eu m-am indragostit de ruladele tale laugh.gif

Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#15 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:52 PM

QUOTE(aliza @ Jan 17 2008, 03:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Marci ce bunatati si eu sunt innebunita ca si tine dupa sa ceva smile.gif
Notate pupic.gif



nu degeaba suntem balante amandoua biggrin.gif !
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#16 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:57 PM

QUOTE(camipl @ Jan 17 2008, 04:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Marci, ce bunaciuni!!! Ai mei sunt topiti dupa orice are mere...le fac in we!
intrebare...cat inseamna 375 F in grade C?


QUOTE(anomiss @ Jan 17 2008, 09:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
190C



anomiss, saru'mana

Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#17 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 05:59 PM

QUOTE(ralesu @ Jan 17 2008, 08:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
foarte apetisante!!
se pot manca si calde?


la noi nici nu au apucat sa se raceasca!? laugh.gif
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#18 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 06:03 PM

QUOTE(tanku @ Jan 17 2008, 09:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata minunat! Intrebare: musai folie de aluminiu in tava sau merge si hartie de copt? As vrea sa le fac maine dimineata rolleyes.gif


tanku, mie nu imi place sa spal tavi tongue.gif si de aceea pun ori hartie pentru copt ori folie( aici am folosit folie doar pentru ca ramasesem fara hartie de copt) deci, merge cu orice.Astept impresii.
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#19 Marci

Marci

    Big Chef

  • Membri
  • 865 posturi
  • Location:Brooklyn, N.Y.

Postat 17 January 2008 - 06:05 PM

QUOTE(Carmen L @ Jan 17 2008, 09:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Minunate cu mere yam-yam.


mersic
Bucura-te de fiecare zi ( Horatiu)

#20 camipl

camipl

    Bucataras

  • Membri
  • 174 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 18 January 2008 - 12:26 PM


Anomiss & Marci multumesc frumos! floare.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi