Sari la conținut

Poză

Sos de hrean cu smantana si oua fierte


7 răspunsuri la acest topic

#1 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 25 December 2008 - 12:49 PM

Reteta asta e de pe undeva, nu pot indica sursa, pentru ca am retinut-o pur si simplu si o execut la zile mari.

Sos de hrean cu smantana si oua fierte

Ingrediente:
5 oua fierte tari
500 gr smantana, 20% grasime
3-4 radacini de hrean, ras pe razatoarea mica
sare, piper dupa gust

Image054.jpg

#2 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 25 December 2008 - 12:50 PM

Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici
Image056.jpg



#3 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 25 December 2008 - 12:51 PM

Se pune smantana si se amesteca bine

Image057.jpg

#4 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 25 December 2008 - 12:53 PM

Apoi se pune hreanul si se amesteca. Se pune atata hrean cat este nevoie, pentru a fi picanta. Se pune sare si piper alb dupa gust.

Image058.jpg

Editat de julix_2007, 25 December 2008 - 01:01 PM.


#5 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 25 December 2008 - 12:56 PM

Produsul finit
Image059.jpg

La Pasti, am facut coronita (reteta Danezei, careia ii multumesc acum) cu umplutura de maruntaie de miel (pentru drob) si a mers uns cu acest sos.

#6 stella

stella

    Ajutor de bagator de seama

  • Membri
  • 10123 posturi
  • Location:Europa
  • Interests:^_^ :D

Postat 04 January 2009 - 06:54 PM

Abia acum am vazut minunea asta de sos...
problema e ca de unde sa iau hrean acuma ??!! biggrin.gif
nu trebuie si otzet ?
Fan n_puiu for ever



#7 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 23 June 2009 - 09:43 PM

Acum am vazut eu intrebarea ta, Stella, mii de scuze.
Nu trebuie otet, dar daca tu vrei sa o faci mai acrutza, poti sa pui fie otet, fie mustar, fie zama de lamaie. Eu mai pun 1 lingura mustar, daca i se pare prea pregnant gustul de smantana.

#8 Alis

Alis

    Master of disaster

  • Membri
  • 2677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Israel

Postat 25 June 2009 - 11:12 AM

Mmm,ce bunatate ai facut!




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi