Sari la conținut

Poză

Rulouri de carne cu cascaval si caizer


15 răspunsuri la acest topic

#1 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 13 January 2009 - 03:31 PM

Deci

carne de porc (muschi, cotlet)
cascaval
caizer (sunca)
sare piper
oua batute
faina
pesmet (fulgi de porumb maruntiti)


IMG_0600.JPG

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.
Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

IMG_0601.JPG

Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.

IMG_0602.JPG
IMG_0603.JPG

Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.





Maria-Elena

#2 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 13 January 2009 - 03:35 PM

IMG_0605.JPG

Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.

IMG_0608.JPG

Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
Maria-Elena

#3 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 13 January 2009 - 03:37 PM

Mmmmmmmmmmmm,asta e buuuun taare!
Arata super,si ti-au iesit excelent!Ai închis rulourile tare fain,ca nu ti-a iesit nik pe lînga!

#4 Rebella

Rebella

    VIP Member

  • Best romantic story teller
  • 7090 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Does it matter?
  • Interests:chestii, socoteli

Postat 13 January 2009 - 03:40 PM

Oh da, imi place. Mi-ai facut o pofta de-mi vine sa merg chiar acum dupa pesmet si cascaval.
S-a notat. Mersi, shumaila.
Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!

#5 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 13 January 2009 - 03:51 PM

CITAT
Mmmmmmmmmmmm,asta e buuuun taare!
Arata super,si ti-au iesit excelent!Ai închis rulourile tare fain,ca nu ti-a iesit nik pe lînga!


Mersic! Trebuie inchise bine si mai trebuie tavalite cu simt de raspundere prin toate cele sa se formeze bariera care nu lasa iasa nimic.

CITAT
Oh da, imi place. Mi-ai facut o pofta de-mi vine sa merg chiar acum dupa pesmet si cascaval.
S-a notat. Mersi, shumaila.


Cu placere! Ma bucur ca sint de folos.
Maria-Elena

#6 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 13 January 2009 - 10:55 PM

Astea nu-s G(C)ordon bleu? Cu exceptia kaizerului, folosit in loc de sunculitza... smile.gif

#7 Happy.

Happy.

    Supercalifragilistic!!!

  • Membri
  • 8845 posturi

Postat 13 January 2009 - 11:31 PM

Nope, is sarmale de carne pane biggrin.gif.

Cum le-o zice, dar io as manca de astea biggrin.gif

#8 Dana Timcu

Dana Timcu

    Big Chef

  • Membri
  • 671 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Irlanda

Postat 14 January 2009 - 12:09 AM

Mama,mama,ce bune tre'sa fie rulourile astea... eusa_drool.gif

#9 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 14 January 2009 - 11:00 AM

CITAT
Astea nu-s G©ordon bleu? Cu exceptia kaizerului, folosit in loc de sunculitza...


... si cu exceptia ca e carne de porc si nu de pui (ca la cordon bleu), in rest... variatiuni pe aceeasi tema...

CITAT
Cum le-o zice, dar io as manca de astea


Ce conteaza titlul, sint f bune.

CITAT
Nope, is sarmale de carne pane . Nope, is sarmale de carne pane.


Cam asa ceva... Bune.

CITAT
Mama,mama,ce bune tre'sa fie rulourile astea...


Pina nu incerci n-ai de unde stii... wink.gif
Maria-Elena

#10 Rebella

Rebella

    VIP Member

  • Best romantic story teller
  • 7090 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Does it matter?
  • Interests:chestii, socoteli

Postat 14 January 2009 - 07:51 PM

Draga Shumaila, sunt excelente rulourile tale rolleyes.gif

1.JPG

2.JPG

Am facut doar doua, destul de marisoare pentru doua persoane. Servit cu cartofi prajiti, salata si muraturici mincacios.gif

3.JPG

Partea aceea rozalie e de la kaiser, a nu se intelege ca a ramas carnea cruda smile.gif
Cascaval am pus cate o feliuta subtirica, barbatu` meu nu se da in vant dupa branzeturi.
Se va face foarte des pentru ca este extrem de usor si nu necesita ingrediente scumpe.
Multumesc floare.gif
Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!

#11 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 14 January 2009 - 08:13 PM

CITAT(Rebella @ Jan 14 2009, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Draga Shumaila, sunt excelente rulourile tale rolleyes.gif

Am facut doar doua, destul de marisoare pentru doua persoane. Servit cu cartofi prajiti, salata si muraturici mincacios.gif

Partea aceea rozalie e de la kaiser, a nu se intelege ca a ramas carnea cruda smile.gif
Cascaval am pus cate o feliuta subtirica, barbatu` meu nu se da in vant dupa branzeturi.
Se va face foarte des pentru ca este extrem de usor si nu necesita ingrediente scumpe.
Multumesc floare.gif


Ma bucur f tare ca v-au placut. Sa va fie de bine!! Stiu ca e caizerul cel rozaliu.
Maria-Elena

#12 Icey

Icey

    Big Chef

  • Membri
  • 648 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Insula de miere

Postat 14 January 2009 - 08:28 PM

Oare ar merge si cu carne de vita? manul din batatura nu mananca decat carne de vita angryfire.gif
Tare aspectoase sunt si cred ca si gustoase pe masura!





#13 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 14 January 2009 - 10:57 PM

CITAT(Icey @ Jan 14 2009, 09:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oare ar merge si cu carne de vita? manul din batatura nu mananca decat carne de vita angryfire.gif
Tare aspectoase sunt si cred ca si gustoase pe masura!


De ce nu? Dar o vaca mai juna, vitel de ex. Sigur, batuta bine.
Maria-Elena

#14 Icey

Icey

    Big Chef

  • Membri
  • 648 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Insula de miere

Postat 28 January 2009 - 05:57 PM

Abia azi am ajuns sa fac rulourile, imi dau de furca mirosurile si musai sa gatesc doar ce se face pe baza de repede tongue.gif
Ca sa nu stau cu nasul in tigaie, dupa ce le-am rulat, le-am dat prin pesmet si plasat intr-un vas iena cu foarte putin ulei -zborul la cuptor.
Au iesit foarte, foarte gustoase! Carne am luat de vitzel feliata mai subtirel si batuta bine.
Merci mult de reteta cu siguranta se repeta! floare.gif





#15 shumaila

shumaila

    Big Chef

  • Membri
  • 768 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suedia
  • Interests:gatitul, gradinaritul

Postat 28 January 2009 - 07:24 PM

CITAT
Abia azi am ajuns sa fac rulourile, imi dau de furca mirosurile si musai sa gatesc doar ce se face pe baza de repede tongue.gif
Ca sa nu stau cu nasul in tigaie, dupa ce le-am rulat, le-am dat prin pesmet si plasat intr-un vas iena cu foarte putin ulei -zborul la cuptor.
Au iesit foarte, foarte gustoase! Carne am luat de vitzel feliata mai subtirel si batuta bine.
Merci mult de reteta cu siguranta se repeta! floare.gif


Cu multa placere, Icey! Ma bucur smile.gif

Maria-Elena

#16 Narnia

Narnia

    Captain Cook

  • Membri
  • 281 posturi
  • Gender:Female

Postat 22 June 2009 - 06:59 PM

Asa le fac si eu, dar din piept de pui, iar in loc de kaiser folosesc sunca afumata cu un procent de grasime foarte mic. Foarte bune, de efect si usor de facut. smile.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi