Sari la conținut

Poză

Gyros cu tzatziki


42 răspunsuri la acest topic

#1 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 10 November 2009 - 01:00 PM

Gyros sau gyro (cel mai des pronuntat /ˈdʒaɪroʊ/, din grecescul: γύρος (giros) "a roti") este o mancare greceasca, facuta din carne, rosii, ceapa, si sos tzatziki si care se serveste cu paine - pita. Gyros mai poate fi si sandwich, care contine aceleasi ingrediente. Shaworma din Orientul Apropiat si Tacosul mexican sunt apropiate de gyros, iar toate deriva din Döner kebab care a fost inventat in Bursa in secolul 19.

Acum cateva luni bune, am luat din magazin o cutie cu gyros. Ne-a placut tare mult (gyros-ul, nu cutia!!!!!!), asa ca am convenit cu jupanu' sa-ncerc sa fac si eu. Dupa indelungi scotociri, am gasit cateva retete care-mi "sunau" bine cand le citeam si am zis ca incerc sa fac si eu. Normal ca prima oara am scapat cam mult mustar, da' n-o fost bai! Iesise bun gyros-ul meu! Dupa vreo cateva saptamani, ne-am intalnit cu niste prieteni in Munchen si am mers impreuna la un restaurant grecesc unde am comandat gyros, ca sa vedem cum trebuie sa fie ala de la mama lor de-acasa (credeam noi wink.gif ). Cand colo.... pana si prima mea tentativa fusese mai buna! Cel putin asta a fost parerea jupanului! A zis ca nu-i mai trebuie merg la restaurant grecesc si ca mai bine mergem noi la cumparaturi si apoi eu bucataresc. Zis si facut (da' dupa ceva timp....). Asa ca acum va prezint isprava mea (de data asta n-am mai pus mult mustar, a iesit minunat!!!!!!) biggrin.gif : Desi n-am avut rotisor (asa cum ar fi trebuit, daca ne luam dupa traducerea numelui), a iesit foarte buna mancarea facuta in tigaie!

Poza de familie cuprinde 1 kg piept de curcan, ceapa, mustar si ce alte mirodenii mai apar pe acolo:

Picture1.jpg

Am presat vreo 8-10 catei de usturoi (nu era o capatana intreaga, se vede si din poza), peste care am pus 2 lingurite de mustar si 10 linguri ulei de masline (dar rand pe rand, ca sa iasa un fel de maioneza):

Picture2.jpg

Am amestecat apoi cu 4 linguri boia dulce (paprika), 2 linguri patrunjel, 2 lingurite oregano, 2 lingurite maghiran, 2 lingurite chimen, zeama de la 2 lamai si putin praf de salvie (cam jumatate de lingurita). Sosul astfel obtinut avea consistenta unei maioneze. Am mai presarat sare si piper.
Am taiat cele 5 cepe solzisori, iar carnea in fasii subtirele (cam de grosimea unui deget). Le-am amestecat bine, apoi am turnat sosul peste:

Picture3.jpg

Am amestecat iarasi si am lasat putin sa se patrunda ingredientele, ar fi trebuit sa las la macerat 24 de ore, da' n-aveam ce altceva sa mancam asa ca am sarit peste pasul asta biggrin.gif.

Picture4.jpg

Intre timp ce am pregatit sosul si am pus orezul la fiert. Pentru tzatziki am folosit: un castravete, o ceapa, 300 ml iaurt, sare, piper si marar:

Picture5.jpg

Am taiat ceapa si am frecat-o cu sare si piper:

Picture6.jpg

Castravetele l-am curatat de coaja si l-am scurtat de cap, astfel incat sa am vreo 250 - 300g, apoi l-am dat prin razatoare, am pus si mararul si l-am amestecat cu ceapa:

Picture7.jpg

Am turnat si iaurtul, am amestecat iar totul bine si am dat la rece (de ce n-am poza cu faza asta, n-as putea pentru ca sa va explic.... mad.gif ).
Dupa ce-a fiert orezul, am pus cate-o portie de carne in tigaie si am lasat-o la prajit vreo 20 de minute, amestecand din cand in gand. Am pus in farfurie o portie de carne cu ceapa, orez si sos tzatziki:

Picture8.jpg

Vedere panoramica:

Picture9.jpg

Poza luata din pozitia "gata de lupta":

Picture10.jpg

Un pic mai de-aproape:

Picture11.jpg

Pofta buna!




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#2 Monica

Monica

    Big Chef

  • Membri
  • 845 posturi
  • Location:Ploiesti (Prahova)

Postat 10 November 2009 - 01:42 PM

rolleyes.gif Arata minunat! Am mancat si eu in Grecia, ma bucur ca ai reteta si o impartasesti cu noi, am sa o fac cu siguranta!

#3 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 10 November 2009 - 01:44 PM

CITAT(Monica @ Nov 10 2009, 12:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
rolleyes.gif Arata minunat! Am mancat si eu in Grecia, ma bucur ca ai reteta si o impartasesti cu noi, am sa o fac cu siguranta!


Pai, astept poze! biggrin.gif si impresii!

Eu am facut un amalgam din vreo 3 retete. Nu-mi suna bine nici una, asa ca le-am ametit pana mi-a dat cum mi-a placut mie! laugh.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#4 KikenHana

KikenHana

    x

  • Membri
  • 2451 posturi
  • Gender:Female
  • Location:x

Postat 10 November 2009 - 02:00 PM

In fiecare zi invat ceva nou biggrin.gif ...gyros-ul se serveste cu orez? huh.gif Sa mor daca stiam, eu il cunosc doar invelit intr-o pita, insotit de ceapa, varza, rosii, etc. Pe aici pe la mine prin batatura nu poti deosebi gyros-ul de kebab sau shaorma, toate-s prezentate la fel biggrin.gif ...Acu vreo doi ani am ajuns si eu prin Dubai tongue.gif si-am invatat acolo ce-i adevaratu kebab, acu vad de la tine gyros si mai trebuie sa ma lamuresc ce-i cu shaorma laugh.gif


L-oi face intr-o zi. Parol!

Editat de KikenHana, 10 November 2009 - 02:02 PM.


#5 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 10 November 2009 - 02:03 PM

CITAT(KikenHana @ Nov 10 2009, 01:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In fiecare zi invet ceva nou biggrin.gif ...gyros-ul se serveste cu orez? huh.gif Sa mor daca stiam, eu il cunosc doar invelit intr-o pita, insotit de ceapa, varza, rosii, etc. Pe aici pe la mine prin batatura nu poti deosebi gyros-ul de kebab sau shaorma, toate-s prezentate la fel biggrin.gif ...Acu vreo doi ani am ajuns si eu prin Dubai tongue.gif si-am invatat acolo ce-i adevaratu kebab, acu vad de la tine gyros si mai trebuie sa ma lamuresc ce-i cu shaorma laugh.gif
L-oi face intr-o zi. Parol!



Pai grecoteii de la crasmele de pe aici il baga la inaintare cu orez.... Retepturile pe care le-am gasit eu pe net erau tot cu orez.... Acu', de bordeie si obiceie stii???? biggrin.gif
Astept sa pui ceva poze la interval si niste impresii! Noua ne place tare mult!!!!! Jupanu' meu ar manca din asta zi de zi! cool.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#6 anavlis

anavlis

    Vazatoare in ceaunul de cristal

  • Membri
  • 2311 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:pai sa zicem asa....carti, muzica, film, 3D puzzles, craft, aeroporturi....sunt multe...depinde de &quot;mood&quot;-ul pe care il am

Postat 11 November 2009 - 10:13 PM

fetele am o intrebare

eu aici gyros am mancat asa intr-o lipie, cum e shaorma, cu carne de miel si tzatzichi si altele pe acolo

ala cum se numeste si de ce astia il numesc gyros??? mad.gif daca nu e gyros

#7 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 11 November 2009 - 10:17 PM

CITAT(anavlis @ Nov 11 2009, 09:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
fetele am o intrebare

eu aici gyros am mancat asa intr-o lipie, cum e shaorma, cu carne de miel si tzatzichi si altele pe acolo

ala cum se numeste si de ce astia il numesc gyros??? mad.gif daca nu e gyros



Tot gyros e si ala, numa' ca la lipie.... De ce sunt mai multe feluri, n-am idee. Dar asta postat de mine e gyros, iar cel de care vorbesti tu (zicea si Kiken mai sus ca numai de gyros la lipie stia smile.gif ) se numeste la fel... biggrin.gif Poate cei care stau prin Orient or sti mai multe.... rolleyes.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#8 tango

tango

    Bucataras

  • Membri
  • 66 posturi
  • Gender:Female
  • Location:piatra-neamt

Postat 12 November 2009 - 05:04 PM

Aveam cateva bucati de piept de pui si nu stiam ce sa fac cu ele, asa ca am incercat reteta asta. Nu am avut salvie, maghiran si nici chimen. Am pus in schimb ceva ienibahar si boia iute. Delicioasa reteta. Gyros nu am mancat niciodata pana acum, mie puiul mi se pare ca a iesit exact cu gustul de shaorma. Sunt fericita ca de acum pot sa fac shaorma in casa, nu trebuie sa o mai cumpar, sper doar sa ma abtin sa nu fac prea des wink.gif
Inca odata, mii de multumiri pentru reteta floare.gif

#9 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 05:08 PM

CITAT(tango @ Nov 12 2009, 04:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Aveam cateva bucati de piept de pui si nu stiam ce sa fac cu ele, asa ca am incercat reteta asta. Nu am avut salvie, maghiran si nici chimen. Am pus in schimb ceva ienibahar si boia iute. Delicioasa reteta. Gyros nu am mancat niciodata pana acum, mie puiul mi se pare ca a iesit exact cu gustul de shaorma. Sunt fericita ca de acum pot sa fac shaorma in casa, nu trebuie sa o mai cumpar, sper doar sa ma abtin sa nu fac prea des wink.gif
Inca odata, mii de multumiri pentru reteta floare.gif


Cu placere! Mie mi-a placut tare mult si jupanu' abia asteapta sa mai fac! rolleyes.gif
Incearca data aviatoare sa pui si chimen, salvie... ce n-ai avut in casa acum! O sa vezi ce gust bun capata mancarea! tongue.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#10 piscotel

piscotel

    Hexe online !

  • Membri
  • 2543 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Din NORD
  • Interests:muzica,filmele,ciinii,pisicile,florile,si...cartile.

Postat 12 November 2009 - 05:49 PM

Eu am fost in Grecia de 3 ori.
In general grecii fac gyros-ul in 2 feluri in pita si la farfurie.
In ambele variante cu cartofi pai.
O fi si cu orez,dar eu nu am vazut. rolleyes.gif
Dar vorba lui Foxy,cate bordeie atatea obicee. biggrin.gif

Tzatziki-ul il fac din :
Castravete,yaurt grecesc de capra,foarte gras,usturoi,ulei de masline,marar si lamaie.

Asta am vazut si mancat eu,dar cum Grecia e mare si are vreo 1000 de insulite,e posibil sa fie si alte retete.


300928_Greek_Gyros.jpg -- la farfurie


pita_gyros.jpg -pita gyros

Editat de piscotel, 12 November 2009 - 05:52 PM.


#11 rym

rym

    D.Cantemir

  • Moderatori
  • 8774 posturi
  • Gender:Female
  • Location:israel.
  • Interests:ski nautic.

Postat 12 November 2009 - 06:04 PM

Foxyy,prajeste totul in ulei sau in tigaia speciala de gratar? nu am mancat niciodata,am sa incerc retetta.

Aproppo; tu cand ai timp sa le faci pe toate???

#12 anavlis

anavlis

    Vazatoare in ceaunul de cristal

  • Membri
  • 2311 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:pai sa zicem asa....carti, muzica, film, 3D puzzles, craft, aeroporturi....sunt multe...depinde de &quot;mood&quot;-ul pe care il am

Postat 12 November 2009 - 07:10 PM

CITAT(foxyy @ Nov 11 2009, 03:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Tot gyros e si ala, numa' ca la lipie.... De ce sunt mai multe feluri, n-am idee. Dar asta postat de mine e gyros, iar cel de care vorbesti tu (zicea si Kiken mai sus ca numai de gyros la lipie stia smile.gif ) se numeste la fel... biggrin.gif Poate cei care stau prin Orient or sti mai multe.... rolleyes.gif


chiar nu stiam ca sunt doua metode sa-l faci
si mie imi place..cred ca-ti incerc si reteta ta pe week-end..

CITAT(tango @ Nov 12 2009, 10:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Aveam cateva bucati de piept de pui si nu stiam ce sa fac cu ele, asa ca am incercat reteta asta. Nu am avut salvie, maghiran si nici chimen. Am pus in schimb ceva ienibahar si boia iute. Delicioasa reteta. Gyros nu am mancat niciodata pana acum, mie puiul mi se pare ca a iesit exact cu gustul de shaorma. Sunt fericita ca de acum pot sa fac shaorma in casa, nu trebuie sa o mai cumpar, sper doar sa ma abtin sa nu fac prea des wink.gif
Inca odata, mii de multumiri pentru reteta floare.gif


bre..iarasi ma confuzarati
pai cum seamana cu shaorma??

eu shaorma o fac in lipie cu cartofi prajiti, nu inteleg..si shaorma se face in doua feluri??
ori lipie ori farfurie??

CITAT(piscotel @ Nov 12 2009, 10:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am fost in Grecia de 3 ori.
In general grecii fac gyros-ul in 2 feluri in pita si la farfurie.
In ambele variante cu cartofi pai.
O fi si cu orez,dar eu nu am vazut. rolleyes.gif
Dar vorba lui Foxy,cate bordeie atatea obicee. biggrin.gif

Tzatziki-ul il fac din :
Castravete,yaurt grecesc de capra,foarte gras,usturoi,ulei de masline,marar si lamaie.

Asta am vazut si mancat eu,dar cum Grecia e mare si are vreo 1000 de insulite,e posibil sa fie si alte retete.


deci mi-ai fcaut o pofta de ma opresc la primul restaurant grecesc azi dupa munca smile.gif
am unul aici si au gyros bun facut cu miel....iamy.....ma duc intins, sa nu uit sa-l anunt pe al meu ca luam masa ..out...smile.gif
ca la ce pofta am nu am timp de facut diseara si asa mai am 5 ore de munca si tb sa astept:)

Editat de anavlis, 12 November 2009 - 07:11 PM.


#13 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 07:41 PM

CITAT(rym @ Nov 12 2009, 05:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foxyy,prajeste totul in ulei sau in tigaia speciala de gratar? nu am mancat niciodata,am sa incerc retetta.

Aproppo; tu cand ai timp sa le faci pe toate???



Ulei are sosul (am zis ca se pune ulei de masline), iar vreo tigaie deosebita eu n-am aici! Ba da, sunt senila... am una stramba intr-o parte!!!! biggrin.gif Ca am binevoit sa dau cu ea de podea mad.gif dupa ce-am spalat-o si-am uscat-o, am zis ca e mai bine sa troznesc podeaua cu tigaia respectiva, asa.... de control!!!! wink.gif

Ce timp sa le fac pe toate??? Desi stau acasa toata ziua (din pacate n-am scarbiciu mad.gif ), casa-i vraiste.... eusa_wall.gif (spre rusinea mea, stiu! eusa_shhh.gif).




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#14 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 07:45 PM

CITAT(anavlis @ Nov 12 2009, 06:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
chiar nu stiam ca sunt doua metode sa-l faci
si mie imi place..cred ca-ti incerc si reteta ta pe week-end..
bre..iarasi ma confuzarati
pai cum seamana cu shaorma??

eu shaorma o fac in lipie cu cartofi prajiti, nu inteleg..si shaorma se face in doua feluri??
ori lipie ori farfurie??
deci mi-ai fcaut o pofta de ma opresc la primul restaurant grecesc azi dupa munca smile.gif
am unul aici si au gyros bun facut cu miel....iamy.....ma duc intins, sa nu uit sa-l anunt pe al meu ca luam masa ..out...smile.gif
ca la ce pofta am nu am timp de facut diseara si asa mai am 5 ore de munca si tb sa astept:)



Am scris taman la inceputul topicului astuia un scurt istoric (canci istoric... mai degraba cateva cuvinte sutite din wikipedia rolleyes.gif ) legat de gyros, shaorma si tacos. Sunt inrudite.... Si da, shaorma se poate hali si la lipie si la farfurie! Depinde de chef si pofta. Ce e la lipie chipurile e portie mica si strachina e portie mare (cel putin aia de pe vremurile studentiei mele, din Regie si Grozavesti asa ziceau.... wink.gif ). Da', na, bordeie.... obiceie... noi sa fim sanatosi!
Pofta buna si sa ne zici cum a fost gyros-ul facut de grec! Daca poti, fa si niste poze! cool.gif ca sa vedem si noi cum se face gyros-ul in america! unsure.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#15 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 07:54 PM

CITAT(piscotel @ Nov 12 2009, 04:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am fost in Grecia de 3 ori.
In general grecii fac gyros-ul in 2 feluri in pita si la farfurie.
In ambele variante cu cartofi pai.
O fi si cu orez,dar eu nu am vazut. rolleyes.gif
Dar vorba lui Foxy,cate bordeie atatea obicee. biggrin.gif
Tzatziki-ul il fac din :
Castravete,yaurt grecesc de capra,foarte gras,usturoi,ulei de masline,marar si lamaie.
Asta am vazut si mancat eu,dar cum Grecia e mare si are vreo 1000 de insulite,e posibil sa fie si alte retete.



In Grecia n-am calcat pana acum decat virtual, din pacate. Pe net am gasit mai multe retete, iar toate erau cu orez..... Aici, in ghermanica, la restaurantele grecesti se serveste gyros cu orez.... Or fi grecii-nemti mai sensibili la silueta??? huh.gif Mira-m-as!!!! Ca la cate ciolane de porc cu bere si brezl halesc astia aici.... stai si te-ntrebi ce silueta??? ohmy.gif Noua ne place cu orez, nici nu am avut habar ca se mananca cu paine ori cartofi pai. eusa_eh.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#16 piscotel

piscotel

    Hexe online !

  • Membri
  • 2543 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Din NORD
  • Interests:muzica,filmele,ciinii,pisicile,florile,si...cartile.

Postat 12 November 2009 - 08:27 PM

CITAT(foxyy @ Nov 12 2009, 07:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In Grecia n-am calcat pana acum decat virtual, din pacate. Pe net am gasit mai multe retete, iar toate erau cu orez..... Aici, in ghermanica, la restaurantele grecesti se serveste gyros cu orez.... Or fi grecii-nemti mai sensibili la silueta??? huh.gif Mira-m-as!!!! Ca la cate ciolane de porc cu bere si brezl halesc astia aici.... stai si te-ntrebi ce silueta??? ohmy.gif Noua ne place cu orez, nici nu am avut habar ca se mananca cu paine ori cartofi pai. eusa_eh.gif


Vorba Silvanei,

Mi-ai deschis pofta.
Cu sau fara orez,mai putin importa.
Eu am sa fac cu cartofi ca asa mi s-au intiparit pe retina si in memoria afectiva. detectiv.gif
In w/e-nd,cumpar pita , fac si vin cu dovada. floare.gif


#17 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 08:35 PM

CITAT(piscotel @ Nov 12 2009, 07:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Vorba Silvanei,

Mi-ai deschis pofta.
Cu sau fara orez,mai putin importa.
Eu am sa fac cu cartofi ca asa mi s-au intiparit pe retina si in memoria afectiva. detectiv.gif
In w/e-nd,cumpar pita , fac si vin cu dovada. floare.gif


Astept! floare.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......

#18 piscotel

piscotel

    Hexe online !

  • Membri
  • 2543 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Din NORD
  • Interests:muzica,filmele,ciinii,pisicile,florile,si...cartile.

Postat 12 November 2009 - 08:38 PM

CITAT(anavlis @ Nov 12 2009, 07:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
chiar nu stiam ca sunt doua metode sa-l faci
si mie imi place..cred ca-ti incerc si reteta ta pe week-end..
bre..iarasi ma confuzarati
pai cum seamana cu shaorma??
eu shaorma o fac in lipie cu cartofi prajiti, nu inteleg..si shaorma se face in doua feluri??
ori lipie ori farfurie??
deci mi-ai fcaut o pofta de ma opresc la primul restaurant grecesc azi dupa munca smile.gif
am unul aici si au gyros bun facut cu miel....iamy.....ma duc intins, sa nu uit sa-l anunt pe al meu ca luam masa ..out...smile.gif
ca la ce pofta am nu am timp de facut diseara si asa mai am 5 ore de munca si tb sa astept:)



Ingeras,asta e o mica explicatie :

Turcii si grecii s-au tot jucat de-a hotii si vardistii,asa ca bucataria lor e destul de amestecata.
Unii pun chimen in chiftele,altii scortisoara,dar fiecare pretinde ca a pus coada la pruna. biggrin.gif

Despre Gyros

Există zeci de feluri de shaorma, turcii îi spun doner kebab, grecii l-au numit gyros, iar românii au generalizat această varietate de sandvişuri într-o singură denumire: shaorma.
Gyros-ul diferă de clasica shaormă, pentru că, de obicei, se serveşte la farfurie. Când eşti pe fugă şi preferi sandvişul, gyros-ul se înveleşte într-o pită -- specialitate grecească puţin mai consistentă decât lipia, unsă cu ulei de măsline.
Ceea ce face gyros-ul mai bun şi mai sănătos decât o shaorma žà la roumaine este conţinutul. Tzatziki în loc de maioneză, ceapă roşie, roşii proaspete, cartofi prăjiţi şi o carne rumenită ,de pui,oaie,berbec ....



#19 rym

rym

    D.Cantemir

  • Moderatori
  • 8774 posturi
  • Gender:Female
  • Location:israel.
  • Interests:ski nautic.

Postat 12 November 2009 - 09:17 PM

QUOTE(foxyy @ Nov 12 2009, 07:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ulei are sosul (am zis ca se pune ulei de masline), iar vreo tigaie deosebita eu n-am aici! Ba da, sunt senila... am una stramba intr-o parte!!!! biggrin.gif Ca am binevoit sa dau cu ea de podea mad.gif dupa ce-am spalat-o si-am uscat-o, am zis ca e mai bine sa troznesc podeaua cu tigaia respectiva, asa.... de control!!!! wink.gif

Ce timp sa le fac pe toate??? Desi stau acasa toata ziua (din pacate n-am scarbiciu mad.gif ), casa-i vraiste.... eusa_wall.gif (spre rusinea mea, stiu! eusa_shhh.gif).

icon_rotf.gif pentru umorul tau sanatos ai o bere de la mine. occasion14.gif


#20 foxyy

foxyy

    Master of disaster

  • Membri
  • 4894 posturi
  • Gender:Female
  • Location:AP

Postat 12 November 2009 - 09:18 PM

CITAT(rym @ Nov 12 2009, 08:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
icon_rotf.gif pentru umorul tau sanatos ai o bere de la mine. occasion14.gif



Un' si can' sa ma prezint s-o beu? biggrin.gif




In viata risipim ani, iar la batranete cersim clipe.......



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi