Pastrav la cuptor cu cartofi

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • pastravi
  • cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • boia ardei
  • ceapa
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe exterior.

Se pune ulei de masline in tava si putina apa (cam 80-100 ml -maxim).

Se aseaza pestii si se dau la cuptor la 200 C cam vreo 20 minute. Se mai intorc pe o parte si pe alta.

Apoi se ridica temperatura cuptorului la 250C si se mai lasa 10 minute.

Se pun cartofii curatati de coaja, taiati pe jumatate, la fiert impreuna cu o ceapa mica, sare, o crenguta de rozmarin si ceva ulei de masline.

Pentru cartofii fierti se topeste unt si se amesteca cu un amestec de verdeturi: patrunjel, basilikum, marar, rosmarin, sare,piper alb si ustroi pisat (pasta).Se pune peste cartofii fiertii.
Reteta Pastrav la cuptor cu cartofi a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste:

Somon glazurat Somon cu praz si varza chinezeasca Ou umplut cu pasta de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
3
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Prajitura "MIO DELICIA"
Bucataras.RO

Prajitura "MIO DELICIA"

O prajitura tare bune , care se face repede :)

Prajitura "MIO DELICIA"
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!