Sari la conținut

Poză

Salsa Verde


14 răspunsuri la acest topic

#1 angelique

angelique

    fata de treaba

  • Membri
  • 1317 posturi
  • Location:milano

Postat 08 February 2005 - 07:20 PM

aceasta salsa e buna cu carne fiarta sau cu carne la gratar
am folosit un galbenus de ou fiert tare ,100 g patrunjel,un pahar de ulei ,pesmet (o lingura) si otet balsamic[attachmentid=8818]

Imagini atașate

  • 89192.jpg

Un intelectual este cel care a invatat totul, a uitat totul,dar stie unde sa caute!
IPB Image

#2 angelique

angelique

    fata de treaba

  • Membri
  • 1317 posturi
  • Location:milano

Postat 08 February 2005 - 07:21 PM

am fiert putin patrunjelul ,dupa care am pus totul in robot

Imagini atașate

  • 89195.jpg

Un intelectual este cel care a invatat totul, a uitat totul,dar stie unde sa caute!
IPB Image

#3 Higeia

Higeia

    Master of disaster

  • Membri
  • 1504 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 09 February 2005 - 09:22 AM

Angelique ,eu caut de mult retzeta asta. Multzumesc pentru ea.
Este o buna solutzie mai ales cand ai patrunjel mult in gradina,vara. Il mai dau eu la vecini sau prieteni dar tot este mult. Congelat asa proaspat nu-mi prea place.
Spune-mi te rog va avea consistenta unui piureu sau o maionaza mai subtire icon_question.gif
Salsa se poate congela??
Cu bine Higeia
"Lumineaza-ti zilele vietii , si nu vor mai fi ceeace sunt" Chateaubriand
Cu bine Higeia

[size="5"] http//acasalaIleana/[size="5"]

#4 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 09 February 2005 - 09:38 AM

Da' de ce sã fierbi soro pãtrunjelul? eusa_doh.gif

#5 Guest_Anonymous_*

Guest_Anonymous_*
  • Guests

Postat 09 February 2005 - 09:57 AM

QUOTE(Adriana Nicoleta)

Da' de ce sã fierbi soro pãtrunjelul?  #-o


Sa fie sigura c-a ucis toti microbii ... icon_wink.gif icon_lol.gif

#6 Bolognese di Cluj

Bolognese di Cluj

    Master of disaster

  • Best romantic story teller
  • 2842 posturi
  • Gender:Female
  • Location:pe dinafara

Postat 09 February 2005 - 12:49 PM

QUOTE(Dan@)
QUOTE(Adriana Nicoleta)

Da' de ce sã fierbi soro pãtrunjelul?  #-o


Sa fie sigura c-a ucis toti microbii ... icon_wink.gif laugh.gif

si toata-toata vitamina C laugh.gif
ciao angieee!
eu nu fierb petrinjeii icon_razz.gif ,ii pun cruzi si in loc de otet pun castraveti murati,adaug un catel de usturoi si 1-2 file' de anchois,mixez toate ingredientele cu ulei extravirgin.
ah! si nu pun ou,pe motiv de conservare pe timp mai lung.

#7 angelique

angelique

    fata de treaba

  • Membri
  • 1317 posturi
  • Location:milano

Postat 09 February 2005 - 12:54 PM

mai fac si eu cu acchiughe ,Bolognese,dar problema e ca nu place tuturor asa ca ...
Daca voi ziceti ca se conserveaza fara probleme cu patrunjelul crud ,promit solemn ca data viitoare nu-l mai fierb!
Un intelectual este cel care a invatat totul, a uitat totul,dar stie unde sa caute!
IPB Image

#8 Bolognese di Cluj

Bolognese di Cluj

    Master of disaster

  • Best romantic story teller
  • 2842 posturi
  • Gender:Female
  • Location:pe dinafara

Postat 09 February 2005 - 01:16 PM

stai linistita,ca se conserva.doar e cu otet si ulei.
aici la bo este un restaurant faimos unde sa mananca lesso si fac sosul asta verde,dar a fost mare lucru ca mi-au spus si alea putine ingrediente.eu zic ca mai pun ceva,ca prea e dat naibii de bun.

#9 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 09 February 2005 - 01:28 PM

La ce se poate consuma nebunia asta verde?? Ca eu sunt mai... BangHead.gif

#10 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 09 February 2005 - 01:37 PM

QUOTE(bulinuta)
La ce se poate consuma nebunia asta verde?? Ca eu sunt mai... BangHead.gif


..angelique,a scris mai sus(în primul mesaj)..ca e bun ,la carne fiarta,la gratarel....poate o mai fi bun si la altceva..asteptam sa vedem ce zice angelique icon_smile.gif

#11 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 09 February 2005 - 02:31 PM

Scuze, m-am uitat mai mult la poze... icon_redface.gif

#12 Higeia

Higeia

    Master of disaster

  • Membri
  • 1504 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 09 February 2005 - 06:00 PM

Deci ,care este retzeta finala? icon_question.gif
Se pastreaza necongelat? Cat timp?
Astept,cu bine Higeia.
"Lumineaza-ti zilele vietii , si nu vor mai fi ceeace sunt" Chateaubriand
Cu bine Higeia

[size="5"] http//acasalaIleana/[size="5"]

#13 angelique

angelique

    fata de treaba

  • Membri
  • 1317 posturi
  • Location:milano

Postat 09 February 2005 - 07:12 PM

deci se mai poate face si asa :un galbenus fiert tare ,patrunjel, 4 linguri otet balsamic,un pahar de ulei de masline,cateva bucatele de acchiughe,1 castravecior murat ,sare si daca va plac capperi,
Se amesteca bine in robot si se serveste cu carne fiarta sau la gratar ,merge si cu peste fiert
Un intelectual este cel care a invatat totul, a uitat totul,dar stie unde sa caute!
IPB Image

#14 angelique

angelique

    fata de treaba

  • Membri
  • 1317 posturi
  • Location:milano

Postat 10 February 2005 - 02:02 PM

am uitat de pesmet!
Un intelectual este cel care a invatat totul, a uitat totul,dar stie unde sa caute!
IPB Image

#15 Pisoi

Pisoi

    Big Chef

  • Membri
  • 747 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:http://mariasjewelry.wordpress.com

Postat 16 March 2006 - 04:58 PM

Excelenta reteta, mi-am notat-o, abia astept s-o fac! N-am nici un dubiu ca-i super buna. icon_biggrin.gif
calm



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi