Sari la conținut

Poză

Rulada de porc cu sos de caise


20 răspunsuri la acest topic

#1 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:00 PM

Am vazut multe rulade pe acest site dar o sa o adaug si eu pe a mea, sper sa o gasiti interesanta icon_smile.gif

-800 g muschi de porc
-12 bucati bacon proaspat neafumat
-100 g caise uscate
-2 legaruri de patrunjel
-unt pentru prajit
-sare, piper

-ata de bucatarie[attachmentid=10966]

Imagini atașate

  • 103277.jpg


#2 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:03 PM

Intrucit mi-a fost frica sa tai eu carnea de porc pentru rulada am rugat macelarul sa o faca pentru mine, ginionul a fost ca a taiat-o pe lungime iar eu in loc de o rulada mare am facut 2 mai mici

se adauga baconul

Imagini atașate

  • 103279.jpg


#3 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:05 PM

patrunjelul peste bacon(nu am vazut in viata mea asa partunjel mare icon_smile.gif )

Imagini atașate

  • 103280.jpg


#4 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:07 PM

se adauga caisele uscate taiate in jumatati

Imagini atașate

  • 103283.jpg


#5 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:09 PM

se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il latime din 2 in 2 cm.

Imagini atașate

  • 103285.jpg


#6 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:11 PM

se pajeste in unt cca 1 minut pe fiecare parte. Se incepe cu capatul ruladei

Imagini atașate

  • 103288.jpg


#7 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:16 PM

Sare, piper si un ceas de friptura infipt in mijlocul ruladei. Rulada este gata cind interiorul are 72 grade C.
Se introduce la cuptor la 85 grade C cca 3 ore

Imagini atașate

  • 103292.jpg


#8 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:22 PM

In cazul in care rulada este gata dar mai este ceva timp pina va fi servita se reduce temperatura cu 10 grade se pate lasa pina la 2 ore in cuptor

Pentru cele care vor sa faca rulada cu carne de vita, rulada este gata cind temperatura ceasului arata 68 grade C

Imagini atașate

  • 103294.jpg


#9 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:25 PM

Intre timp se prepara sosul de caise
- 2 dl Supa de vaca
- 1,5 dl nectar de caise
- 1,5 vin alb sec (eu am avut doar vin roze)
- 1 lingura unt
- 1 lingura faina
- 1 dl frisca lichida cu grasime redusa
- sare, piper

Imagini atașate

  • 103296.jpg


#10 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:27 PM

se pune la fiert supa de vaca, vinul si nectarul

Imagini atașate

  • 103297.jpg


#11 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:30 PM

se reduce la jumatate 2,5 dl
se adauga untul si faina

Imagini atașate

  • 103298.jpg


#12 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:32 PM

se aduga frisca lichida si se lasa la foc mic inca 15 minute
sare, piper dupa gust

Imagini atașate

  • 103300.jpg


#13 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:34 PM

Rulada se serveste cu garnitura de orez si sos.

Pofta buna!

Imagini atașate

  • 103301.jpg


#14 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 03 April 2005 - 08:47 PM

icon_cheers.gif Excellllllent,Felicitari!! Eu -sînt Fanul Ruladelor smile.gif

#15 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 03 April 2005 - 08:52 PM

Multumesc MAYA, sosul este atit de bun incit trebuie facut dublu..GARANTEZ icon_wink.gif

#16 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 03 April 2005 - 09:16 PM

..si mie ,îmi plac mult sosurile cu vin.

#17 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 03 April 2005 - 10:59 PM

icon_cheers.gif porc cu caise
luni vine Eugenia laugh.gif glumeam, aveam o vorbã noi cei mai vechi de pe aici
Aratã minunat, sã ºtii cã o fac cu prima ocazie.
Cel mai tare mi-a plãcut poza în care le “þii” în picioare. laugh.gif

#18 SB

SB

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 04 April 2005 - 08:25 AM

laugh.gif erau miinile sotului..l-am lasat pe el sa se arda..eu am facut poza laugh.gif laugh.gif

#19 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 04 April 2005 - 08:56 AM

icon_lol.gif erau miinile sotului..l-am lasat pe el sa se arda..eu am facut poza icon_lol.gif icon_lol.gif


îmi placi, deºteaptã fatã pupic.gif

#20 danica

danica

    Big Chef

  • Membri
  • 957 posturi
  • Location:si eu ma intreb....

Postat 18 June 2005 - 03:09 PM

ina

am facut sosul tau la chiftelute din carne de purcel

nebunie curata!
nectarul ala de caise ii da o savoare.....
yamiiiii!

saru'mina!





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Urmeaza sa ti se intample atatea lucruri frumoase...!!!!!!

.....cu zimbetul pe buze,
danica



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi