Sari la conținut

Poză

Peste (somon de mare) cu crusta de rosii deshidratate


12 răspunsuri la acest topic

#1 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 May 2005 - 03:24 PM

Peste (somon de mare) cu crusta de rosii deshidratate

6 bucati file de peste stropit cu zeama de lamiie, sarat si piperat
2 catzei de usturoi
20 g rosii uscate (in ulei)
3 linguri de ptrunjel tocat
2 linguri de parmezan ras
2 linguri de pesmet
20 g unt moale
sare
piper

Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtzinuta se intinde pe bucatzile de peste.

Imagini atașate

  • 115897.jpg


#2 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 May 2005 - 03:27 PM

Asa:[attachmentid=13578]

Imagini atașate

  • 115900.jpg


#3 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 May 2005 - 03:30 PM

Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor, la 200°C, pina se incinge uleiul. In aceasta se aseaza feliile de peste, se da forma la cuptor pentru 15 minute.

Imagini atașate

  • 115901.jpg


#4 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 May 2005 - 03:33 PM

Eu am servit cu cartofi pasatzi cu usturoi si cimbru prajit dar am pierdut poza cu farfuria...asa ca: doar somonul scos din cuptor ...

Imagini atașate

  • 115904.jpg


#5 Sasha

Sasha

    Bucataras

  • Membri
  • 170 posturi
  • Location:U.S.A.

Postat 20 May 2005 - 07:56 PM

Ce bine arata!!! icon_smile.gif Nu ai o poza si cu sectiunea? Ma intereseaza daca este bine facut. Multi il lasa mai nefacut la fel ca, carnea de beef.
Viata este un trandafir, la care fiecare petala este o iluzie si fiecare spin e o realitate!
(Alfred de Musset)

#6 oltea oltea 22370

oltea oltea 22370

    micro Bucatar

  • Membri
  • 3 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 20 May 2005 - 09:14 PM

sasha
pestele nu trebuie sa stea mult pt ca se pune in cuptorul preincalzit si in uleiul incins
ii trebuie mult mai putin decat carnii

#7 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 May 2005 - 09:38 PM

QUOTE(Sasha)
Ce bine arata!!! smile.gif Nu ai o poza si cu sectiunea? Ma intereseaza daca este bine facut. Multi il lasa mai nefacut la fel ca, carnea de beef.


Ai dreptate, si eu obisnuiesc sa maninc file de ton un pic nefacut, rosè.
Dar pestele asta este facut in profunzime. Sint bucatzele groase de cam 1 cm si nu trebuie lasate mult timp la cuptor, numai atit cit sa fie gratinata crusta.

#8 Sasha

Sasha

    Bucataras

  • Membri
  • 170 posturi
  • Location:U.S.A.

Postat 21 May 2005 - 06:06 AM

Uite ca la file de ton nu m-am gandit icon_rolleyes.gif ! Ce idee buna! Am sa incerc si cu file de somon si cu file de ton. Mai ales ca aici gasesc ton foarte proaspat sushi grade si o sa-l las mai nefacut, doar cat sa prinda o crusta deasupra.
O sa mearga nemaipomenit si ca prezentare pentru musafiri. Multumesc de reteta. thumbsup.gif
Viata este un trandafir, la care fiecare petala este o iluzie si fiecare spin e o realitate!
(Alfred de Musset)

#9 ASIL

ASIL

    Big Chef

  • Membri
  • 819 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 23 May 2005 - 12:09 PM

Eiii, bine ca ai revenit in forta !! Dar sub peste ce-ai pus, cascaval ?

#10 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 23 May 2005 - 02:55 PM

Eiii, bine ca ai revenit in forta !! Dar sub peste ce-ai pus, cascaval ?



Hmmm...daca dispar iar, stii unde ma gasesti. laugh.gif
N-am pus nimic sub peste...ceea ce vezi mai albicios, sub crusta, este pestele. Si adevarat ca rosiile (care erau in ulei) au lasat ceva grasime in forma.
P-aia n-am mincat-o.

#11 ASIL

ASIL

    Big Chef

  • Membri
  • 819 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 23 May 2005 - 03:12 PM

Auzi, daca stau sa ma gandesc nici rosii deshidratate nu am de unde sa cumpar. Ce pun in loc ?

#12 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 23 May 2005 - 03:19 PM

Auzi, daca stau sa ma gandesc nici rosii deshidratate nu am de unde sa cumpar. Ce pun in loc ?



Eu m-as incumeta sa fac reteta si cu rosii proaspete, crestate un pic, aruncate in apa clocotita, un minut, scoase si puse in apa foarte rece, (ca sa le poti coji usor) apoi taiate cubuletze mici .
Sauuu...ai putea incerca varianta cu masline maruntzite (in locul rosiilor).

#13 ASIL

ASIL

    Big Chef

  • Membri
  • 819 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 23 May 2005 - 03:25 PM

Mersi, cu maslina in mancare nu le am...vad eu ce fac si spun dupa.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi