Prajitura cu branza si Fanta este o prajitura indragita de toata lumea. Blatul de cacao, crema de branza si jeleul de portocale se potrivesc de minune impreuna.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma.
Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, se da la cuptor la 170 de grade pana trece testul cu scobitoarea, apoi se lasa sa se raceasca in tava.
Crema:
Untul se freaca cu zaharul. Cand devine spuma se adauga branza. Se intinde pe blatul racit si se pune la frigider.
Glazura de fanta se prepara ca o budinca obisnuita, se lasa pe foc pana se ingroasa. Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.
Se lasa la rece pana se intareste glazura.
Reteta de prajitura cu branza si Fanta a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.
Taiati prajitura cu branza si Fanta dupa ce s-a racit si s-a intarit glazura.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataInitial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...
Cosulete din foietaj, cu de toateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii