Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si
Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.
Crema:
Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.
Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.
Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.
Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!
Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete de rulouri gasiti aici:
Cornete cu frisca sau crema,
Pariziene cu fondant de mere,
Cornulete salon cu nuca
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii