Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, pi
Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, piper dupa gust si putina boia pentru culoare(facultativ). Se omogenizeaza toate si cu o lingura obisnuita se ia din compozitie si se pun gramajoare in uleiul incins. Se aplatizeaza usor cu lingura pentru o prajire uniforma, apoi se intorc pe cealalta parte. Se pot folosi si ciuperci din conserva, dar acestea nu se mai fierb. Usor,gustos si consistent!
Se servesc cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si sos de rosii. Pofta buna! Reteta Chiftele de ciuperci a fost propusa de Candy pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Aperitiv Princess , Ciuperci umplute , Oua umplute cu ciuperci .
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii