hai ma... ca si mie imi iese crema de zahar ars..da reteta dupa care fac eu e incurajator mai simplu formulata. Si anume:
8 lg de zahar se caramelizeaza, iar alte 8 lg de zahar se amesteca cu mixerul cu 8 oua si 1 l lapte si un plic de zahar vanilat. Se toarna peste 'zaharul caramelizat si se da la cuptor, pe ntru o ora. Eu pun vasul cu compozitia intr-o tava mai inalta cu apa ca sa fie aburi. Chiar daca in nerbadarea mea nu il lasam sa se raceasca, nu arata asa frumos, are un gust tare bun; mai ales cu frisca....

Retete usoare pentru incepatoare
Deschis de
Nia
, Sep 24 2004 08:32 PM
42 răspunsuri la acest topic
#42
Postat 08 October 2004 - 10:29 PM
Adriana, pentru paste e foarte bine, dar la deserturi te-as mai ruga de niscai retete siciliene. La fel, daca se poate, ceva aperitive, pentru ca habar nu am ce le e specific. Am primit mesajul privat, merci mult. Daca crezi ca e cazul, deschide un alt topic, separat. Week-end placut.
Răspunde la acest topic

3 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi