
Aluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa,150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de usturoi, un pachet de praf de copt, faina integrala cat incape pentru a se obtine un aluat destul de consistent, bun de intins cu sucitorul.
Umplutura: am sotat 500 g de champignoane in ulei, impreuna cu 4 cepe mititele. Am adaugat sare, piper, 3-4 catei de usturoi pisati, am mai lasat 2-3 minute pe foc, apoi am adaugat jumatate de cana cu apa si 3 linguri de faina. Am lasat sa fiarba, apoi am mai adaugat 2 linguri de germeni de grau.Cand amestecul a scazut ca pentru o ciulama consistenta, l-am luat de pe foc.
Am tapetat cu aluatul o forma mare de tarta(e una de silicon), am intepat aluatul in cateva parti si l-am bagat in cuptorul incins pentr 10 minute. Apoi l-am scos, am turnat umplutura, am pus deasupra ciupercute curde taiate felii subtiri si am mai dat inca o data la cuptor totul. Am lasat totul 15-20 de minune, dupa care a fost gata.
La servit, tarta e buna cu un sos de rosii acrisor. Desigur ca o mana de cascaval ras (daca nu tineti post) o sa-i dea un gust si mai bun, dar....

Regret pentru calitatea fotografiei, dar a fost facuta pe graba, inainte de a servi tarta si am uitat pe urma sa fotografiez si o sectiune.