Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba. Se caleste spanacul in u
Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba.
Se caleste spanacul in untura, la care se mai adaua 2 linguri de lapte, sare, piper, marar.
Dupa 10 minute se adauga orezul firet, smantana si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii