Asa, acum la treaba
Ingrediente:
2 sau 3 morcovi
2 cepe, eu am pus 2 bucati de praz, e mai lipicios si o ceapa rosie
1 dovlecel si jumatate
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
200 gr mazare din conserva, sau congelata
1/2 punga cu granule de soia (sau 2 linguri de orez salbatic) eu nu am avut si nu am pus nimic
1 cana (de 150gr, de cafea) cu orez
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
sare, piper, boia iute, , ulei, apa sau vin alb

Orezul se spala si se pune la fiert.
Aceasta este ceasca, se poate si mai putin orez, cred

Mazarea se clateste cu apa rece si se lasa intr-o sita la scurs daca este din conserva, daca este comgelata se fierbe. Legumele se curata , se spala.
Ceapa se taie marunt , eu am apelat la Veronica prietena mea cu dintii ascutiti.

iaca ce frumuseti mi-a facut!

Le-am pus in wok cu un pic de ulei si capac deasupra, sa transpire bine la foc mic.
Morcovul se rade pe partea cu ochiuri mari , de catre cine nu-l are pe prietenul Philiph, eu am apelat la serviciile lui cu cea mai mare sarguinta
