Sari la conținut

Poză

Crochete de gris la cuptor


4 răspunsuri la acest topic

#1 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 24 July 2002 - 10:54 PM

0,5 l lapte
65 g unt
250 g gris
50 g cascaval
2 oua
sare
Se pun la fiert laptele cu putina sare,65 g unt si cînd fierbe se pune grisul în ploaie si se lasa sa fiarba amestecînd mereu pîna se desprinde de pe vas.Se lasa sa se raceasca putin,apoi se amesteca cu oua si cînd mai este caldut se întinde pe un fund de lemn udat cu apa.Dupa ce s-a racit bine si s-a întarit,se taie cu un pahar rondele care se aseaza într-o forma unsa cu unt.Se presara cascavalul ras si se coc la cuptor.Se pot servi si cu legume

#2 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 30 July 2002 - 08:35 AM

Dar...asta e reteta unei specialitati de la Roma "gnocchi alla romana". Diferenta evident e ca aici deasupra se pune parmiggiano.

[addsig]

#3 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 31 July 2002 - 11:12 AM

Asta îmi facea mama cînd eram mica...de copil îmi placeau foarte mult...si acum!

#4 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 31 July 2002 - 11:15 AM

Aici se gaseste si "salamul" gata facut numai sa-l tai felii si sa-l pui la incalzit si sa pui brinzica deasupra dar tot mai bun e cel pe care il faci acasa.

[addsig]

#5 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 31 July 2002 - 01:08 PM

Asta e logic,totdeauna ce e facut de casa.......e facut de casa!!!!



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi