Sari la conținut

Poză

Cusot al brüsc


Fără răspunsuri la acest topic

#1 jamesbowers

jamesbowers

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 16 July 2019 - 05:57 PM

Reteta am gasit-o pe blogul Adrianei.De cum am vazut-o stiam ca va fi un Hit!
Simpla,rapida si exaci pe gustul nostru.
 
O reteta clasica Piemonteza.
 
dovlecei
salvie
usturoi
ulei de masline
aceto balsamico
 
Se spala si curata dovleceii de capete,apoi se taie bastoane grosute.
Se prajesc în ulei încins,pîna intra furculita în ei.
Se pun într-un vas în straturi cu frunze de salvie si usturoi(dupa gust).
În uleiul ramas se adauga otet balsamic în functie de gust si se lasa 1-2 minute la fiert.
Adrianei îi place putin,mie mult!
Am folosit un otet balsamic învechit(o fi corect termenul?),cu aciditate scazuta,mai dulceag.
Se toarna peste dovlecei si se da la racorit.
Se pastreaza în frigider cîteva zile(la noi nici o sansa!)
 

 





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi