Sari la conținut

Poză

Pasta pomodoro e mozzarella = Paste cu rosii si mozzarella


29 răspunsuri la acest topic

#1 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 12 July 2004 - 02:33 PM

Merge la vegetariene, merge pentru ca e cald si vara, merge si la copii, cel putin la al meu a mers
Deci luati fior di latte, mozzarella sau ceea ce gasiti care sa se chema asa, plus rosii
[attachmentid=3191]

Imagini atașate

  • 53612.jpg


#2 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 12 July 2004 - 02:35 PM

taiati sferturi, bucatele, pe lung, pe lat, cum vrea muschiul vostru
intre timp, ca de obicei, pastele fierb in apa sarata

Imagini atașate

  • 53613.jpg


#3 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 12 July 2004 - 02:39 PM

Scurgeti pastele si amestecati rapid adaugind putin ulei, mozzarella incepe sa se topeasca un pic si face fire, ceea ce pe copilul meu l-a atras nespus, ii mai puteti fraieri spunindu-le ca e o pasta tricolora, cu culorile steagului Italiei daca mai puneti o frunza de busuioc, pe care oricum ei n-ar minca-o
Aici acum Barilla a mai inventat alta chestie, pasta mai mica si o numesc "piccolini" icon_rolleyes.gif pe asta am folosit-o in cazul de fata

Imagini atașate

  • 53614.jpg


#4 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 July 2004 - 03:55 AM

Uite am fost la cumparaturi si am cumparat "bocconcini" sa nu te superi Adriana sau sa te icon_evil.gif pun si eu o poza ca sa vezi despre ce este vorba, ce avem noi in Canada icon_rolleyes.gif
Maine fac si eu reteta asta

#5 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 July 2004 - 04:54 AM

uite si poza

Imagini atașate

  • 53752.jpg


#6 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 July 2004 - 04:56 AM

mai pun una (fac o proba) icon_redface.gif

Imagini atașate

  • 53753.jpg


#7 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 July 2004 - 08:10 AM

Ok e bine, astia pot fi bocconcini
Da tu trisezi icon_evil.gif de ce e scris cocktail pe cutie? laugh.gif

#8 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 July 2004 - 03:26 PM

icon_redface.gif eh aici este moda gata i-am demascat si pe astia icon_razz.gif

#9 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 02 August 2004 - 12:53 PM

Merge la vegetariene, merge pentru ca e cald si vara, merge si la copii, cel putin la al meu a mers
Deci luati fior di latte, mozzarella sau ceea ce gasiti care sa se chema asa, plus rosii



tot umblu pe forum..si caut idei.Asta e una din ele..pîna acum am tiramisu,reteta asa de paste cu tomate si mozzarella.si ma încînta si aia cu fasole verde si paste(tot a adrianei)..dar asta dureaza mai mult fiertul..asa ca o las pe o zi mai putin calduroasa icon_razz.gif
ma duc în cercetare..

#10 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 02 August 2004 - 08:24 PM

eu am gasit si brinza pe care Maya a aratat-o in poza la subiectul ei cu brinza si rosile la cuptor, dar este un pic mai scumpa. icon_razz.gif
Mozzarela la noi o punguta este 5$ dar are doar un singur bulgar pe cind eu ce am cumparat sint 7 bulgari medi si am dat 6$, nu stiu daca exista diferenta la gust

#11 Guest_mona_usa_*

Guest_mona_usa_*
  • Guests

Postat 03 August 2004 - 06:01 AM

cred ca o sa gasesc la zhers aici?
la brinzeturi este pusa? icon_smile.gif

#12 Monika@USA

Monika@USA

    Eye of the Storm

  • Membri
  • 837 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Pacific NorthWest USA

Postat 03 August 2004 - 07:23 AM

Mona nu aveti Fred Meyer acolo?
Am vazut la ei mozzarela "fresh" (proaspata) la cutie, era cam 6 dolari vreo 3/4 de pound.
Nu am luat pentru ca aveam deja brinza cumparata de la "Cheese factory" (Fabrica de brinza), (brinzeturi americane) dar saptamina viitoare vreau sa incerc sa vad cum e.
Am gasit si pe internet, daca vrei iti dau adresele... e cam 15$/lb. (+ S&H)
Nihil Sine Deo
user posted image

#13 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 22 August 2004 - 07:42 PM

Merge la vegetariene, merge pentru ca e cald si vara, merge si la copii, cel putin la al meu a mers
Deci luati fior di latte, mozzarella sau ceea ce gasiti care sa se chema asa, plus rosii




astazi..dupa ce mi-am revenit cît de cît dupa gripa nasoala..care am crezut ca nu mai trece..ce crezi ca am facut ?? reteta ta!!Toata lumea a fost fericita,fica-mea a declarat reteta asta ca: reteta mea(adica a ei wink.gif ) preferata icon_smile.gif

#14 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 22 August 2004 - 09:28 PM

Adriana, asta este si in top 10-ul mincarurilor mele preferate! Din nefericire sint singura in familie care maninca asa ceva! Alex, de ex. ar minca din aceste paste numai frunza de busuioc, si numai daca aceasta nu a intrat in contact cu mozzarella! laugh.gif

#15 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 22 August 2004 - 10:27 PM

Ma bucur Maya! smile.gif

#16 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 26 August 2004 - 05:08 PM

a 2-a ..sau a-3-a zi ,dupa ce am facut reteta adrianei de paste cu tomate si mozzarella..am mai facut o data,dar am schimbat putin..si a fost excelent si varianta asta:

4-5 rosii nu prea mari
3 catei de ustroi
cîteva frunze de basilikum
ulei de masline
mozzarella(am avut 2 bile a 150g una)
sare ,piper dupa gust

paste de care vreti ,eu am avut mini penne

am taiat ustroiul felii subtiri,l-am calit putin în ulei de masline.Am spalat si curatat rosiile si le-am taiat cubulete.Le-am pus peste ustroiul calit în tigaie.am sarat ,am piperat si am adaugat frunzele de basilikum,pe care le-am rupt grob.nu se lasa prea mult pe foc...doar pîna devine un sos în care mai s evad bucatelele de rosii.
Acest sos l-am turnat peste, pastele fierte al dente.Mozzarella am taiat-o cubulete/bucatele si am pus peste pastele cu sos si am amestecat pîna,mozzarella a facut fire.se servete cald..e superbun!!

#17 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 01 September 2004 - 06:29 PM

ieri a trebuit sa fac iar,am facut cu maccheroni
asta e cu rosiile facute(mai) sos icon_wink.gif

Imagini atașate

  • 62153.jpg


#18 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 01 September 2004 - 06:31 PM

am pus ustroiul taiat felii în tigaie,cu putin ulei de masline..se lasa sa se prajeasca putin

Imagini atașate

  • 62154.jpg


#19 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 01 September 2004 - 06:32 PM

se adauga rosiile taiate felii/cuburi..etc se sareaza si pipereaza dupa gust

Imagini atașate

  • 62156.jpg


#20 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 01 September 2004 - 06:33 PM

se lasa sa fiarba putin pîna devine un sos ..dar sa nu sa sparga toate bucatelele de rosii..se adauga si basilikum,tocat grob

Imagini atașate

  • 62158.jpg




Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi