
Eu pina acum l-am folosit pe cel verde

sau alb, părerea mea este că cel alb e sublim, mult mai bun ca cel verde dar e mult mai greu de găsit şi mai scump, ăsta pe care l-am luat nu era cine ştie ce şi venea şi din Spania dar eram curiosa să il incerc, a fost destul de bun deşi cules cam de mult timp.
Se mai găseşte şi la borcan gata fiert, am incercat odată să-l cumpăr, bleah, oribil

Se cam pierde din cantitatea iniţială dar asta e, pentru că trebuie eliminată partea de jos care e tare, lemnoasă.

Pe cei albi a trebuit să ii curăţ cu unealta de curăţat cartofii

pentru că v-am zis că erau un pic veştejiţi

mie imi place să-i fierb in oala asta pe aburi, după care sunt gata pentru orice fel de feluri de mincare, mai există şi o oală mai inaltă cu un coş asemănător oalelor pentru fiert paste in care să stea şi să fiarbă in picioare dar sinceră să fiu deşi imi plac foarte mult toate accesoriile in bucătărie, aceea mi se pare inutilă, cel puţin pentru mine

cum sunt foarte buni cu ou fiert, ca să fiu eficientă ouăle le-am pus in apa oalei care fierbe pe vapori

