Bilutele din branza de burduf sunt delicioase si foarte simplu de facut. Puteti folosi orice branza moale si masline.
Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.
Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.
Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,
Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.
Bilutele din branza de burduf se servesc ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru micul dejun am ales sa pregatesc cateva clatite delicioase, umplute cu dulceata de visine. Pentru o prezentare...
Clatite cu dulceata de visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii